Kos

Minden lehetőséget meg kell ragadnod, mert a terveid nem mindennapiak, és az elérésük sem lesz egyszerű. Ugyanakkor, ha megnyílnak előtted a kapuk, megváltoztathatsz sok mindent.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Néhányan, akikkel mostanában ideje nagy részét tölti, vitába keveredhetnek egymással, ami egész komoly filozófiai mélységekbe torkollhat. Ez mind önnek, mind másoknak, meglehetõs kényelmetlenségeket okozhat, melyet nehéz lehet higgadtan kezelni, mégis, mindenképpen ma erre törekedjen, kedves Kos. A legjobb, ha még csírájában igyekszik elfojtani a bajt, s mihamarább ráveszi a vitázó feleket, hogy váltsanak valami értelmesebb témára a parttalan dobálózásuk helyett...

Szerelem: Szükséged van egy kis időre ahhoz, hogy rendbe tedd az érzelmeidet, de ez rendben van így. Gondold át, hogy mi az, amit szeretnél.

Karrier: Nem könnyű együtt dolgoznod valakivel, de most meg kell találnod a megoldást erre is. Csak így érheted el a céljaidat.

Bika

Szeretnél már magad mögött tudni egy terhet, és végre megkönnyebbülni egy kicsit. Ha a hét elején kitartó leszel, akkor erre is sor kerülhet majd, és végre sok energiád felszabadul majd.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma valami apróság, kifejezett aggodalommal töltheti el, melyet nagyon nehezen él meg, kedves Bika! Ne engedje, hogy maga alá gyûrje a félelem és a aggódás. Bármi is legyen a tárgya, az elsõ riadalom után, kapja össze magát és kerüljön elébe az eseményeknek. Ha kell, nyomozzon, kutasson addig, míg végül teljes bizonyosságot nem nyer, hogy aggodalma felesleges volt és valójában minden a legnagyobb rendben!

Szerelem: Ha valaki fontos a számodra, akkor azt mondd ki, és éreztesd is vele. Ne félj kimutatni az érzelmeidet.

Karrier: Igyekszel nyitott maradni minden lehetőségre, de a lelked mélyén már tudod, mit akarsz, és a héten talán az első lépéseket is megteszed.

Csütörtöki Horoszkóp 2021-02-11

Ikrek

Tudod, hogy tükörjégen táncolsz, de most úgy érzed, muszáj kockáztatnod egy kicsit ahhoz, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz. Neked kell tudni, hogy mekkora rizikót érdemes még bevállalni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Ikrek, egy meglehetõsen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tûnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyûtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdõ, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Szerelem: Azt remélted, hogy jobban alakulnak majd valakivel a dolgok, de kiderülhet, hogy nem mindenben egyeznek az elképzeléseitek. Próbáljatok középutat találni.

Karrier: Nagy rajtad a nyomás, de ez most csak segít, hogy jobban teljesíts. Arra azért vigyázz, hogy ne feszítsd túl a húrt.

Rák

Megtalálod azt az utat, ami a leggyorsabban és a leghatékonyabban vezet a sikereidhez, de akkor leszel igazán boldog, ha ezt másokkal is megoszthatod. Fontos, hogy ne egyedül haladj tovább.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

A mai napon belefolyhat egy projektbe, esetleg egy új csoporthoz csatlakozhat, amiben nagy lehetõségek rejlenek. Ne csodálkozzon, ha hamar, fontos feladatokat bíznak önre a többiek, hiszen tudhatják, hogy nincs önnél se alkalmasabb, se szorgalmasabb az ilyesmire! Vállalja a feladatokat, kedves Rák, melyek elvégzésébõl késõbb még sokat profitálhat!

Szerelem: Ha valaki más irányba akar menni, ne tartsd vissza. Mindenkinek meg kell tapasztalnia a saját útját, hogy el tudja dönteni, mit szeretne.

Karrier: Izgalmas lehetőségek tűnnek fel a láthatáron, de egyelőre még nem árt óvatosnak lenni. Legyél nyitott, de ne ugorj hirtelen új hajóra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: