Oroszlán:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előállni az ötleteiddel, mert akiknek a segítségére szükséged van, azok talán kérés nélkül tolhatják a szekeredet. Ingatlan olyan lehet, mint egy pénznyelő automata. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek miatt ne idegeskedj, mert nem eszik olyan forrón a kását! Vagyis a dolgok kedved szerint változhatnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

A mai napon különös harmóniába kerülhet életével, ami, maximalizmusából fakadóan, ritkán esik meg önnel, ugyanis könnyen arra eszmélhet, hogy abszolút elégedett lehet mindennel! Mindebbõl fakadóan, éppen itt a legfõbb ideje, hogy megálljon, s egy kicsit egyszerûen csak üljön a babérjain és élvezze, amit elért. Mivel az univerzum is pihenésre, szórakozásra teremtette a ma estét, hát ki ne hagyja, kedves Oroszlán! Bulizzon, szórakozzon, borozgasson, amíg csak jólesik!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Még az is lehet, hogy ezen a héten imára kulcsolhatod a kezedet és az égiek segítségét kérheted, hogy teljesüljön egy olyan álmod, amelyre talán már jó ideje vágyakozol. Minden okod meg lehet az örömre, hiszen a sors teljesíti a vágyadat. Ha titok jut a tudomásodra, akkor fontos, hogy megőrizd, mert így elkerülheted, hogy elveszítsd azt a személyt, aki ezt rád bízta.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

A mai nap a meghittségé és a szereteté lehet a fõszerep életében, ami arra inspirálhatja, hogy megfogalmazza álmait, s kiélje vágyait! Kapjon derékon egy alkalmas partnert, keressen egy hangulatos helyet, s hagyja, hogy megtörténjen a varázs, kedves Szûz, melyre már oly régóta vágyakozott...

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-06 - Kedvese ma meglehetősen furcsán viselkedhet....

Mérleg:

Ha a pénz ezen a héten tabu téma lesz, akkor elkerülheted, hogy olyanok is az ellenségeid legyenek, akik eddig inkább a barátaid, jó ismerőseid voltak. Baleset- és bírságveszélyes ez a hét, ne rohanj és tartsd be a szabályokat. A régi párkapcsolatokban a társadnak nem új keletű problémái adódhatnak, amelynek a végére végre valahára pont kerülhet. Légy a támasza, és minden jól alakulhat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma megtanulhatja újra, hogyan kell álmodni, kedves Mérleg! Az elmúlt pár hónap hajtása nem kedvezett az ilyesminek, a korlátozott lehetõségei miatt, most azonban semmi sem szegheti szárnyát gondolatainak, fantáziájának! Próbálja meg összehangolni kitûzött vágyait a valósággal, s, ha így tesz, meglátja, hamarabb teljesülnek, mint hinné!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki faramuci helyzet. Az is megeshet, hogy az egyik főnököddel nagyon jól kijöhetsz, míg a másikkal kiáshatod a csatabárdot. Ám ha képes vagy a tömjénezésre, akkor a dolgok nagyon is a kedved szerint történhetnek. Kolléga miatt is nagyobb terhek nyomhatják a válladat. Ha szülő vagy, gyermeked miatt a szíved csordultig lehet szeretettel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-12)

Ma egy váratlan, de annál kellemes meglepetésben lehet része, kollégái, barátai irányából, aminek következtében könnyen a reflektorfénybe kerülhet, kedves Skorpió! Hajoljon meg és fogadja a tapsot, amit az elmúlt idõszak eredményeivel méltán kiérdemelt! Az este folyamán érdemes lenne megfejelni egy kisebb ünnepléssel is a babérokat, végül is miért ne lehetne halmozni az élvezeteket!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: