Oroszlán:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előállni az ötleteiddel, mert akiknek a segítségére szükséged van, azok talán kérés nélkül tolhatják a szekeredet. Ingatlan olyan lehet, mint egy pénznyelő automata. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek miatt ne idegeskedj, mert nem eszik olyan forrón a kását! Vagyis a dolgok kedved szerint változhatnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Még az is lehet, hogy ezen a héten imára kulcsolhatod a kezedet és az égiek segítségét kérheted, hogy teljesüljön egy olyan álmod, amelyre talán már jó ideje vágyakozol. Minden okod meg lehet az örömre, hiszen a sors teljesíti a vágyadat. Ha titok jut a tudomásodra, akkor fontos, hogy megőrizd, mert így elkerülheted, hogy elveszítsd azt a személyt, aki ezt rád bízta.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a csillagjegyek legfőbb célja 2019-ben

Mérleg:

Ha a pénz ezen a héten tabu téma lesz, akkor elkerülheted, hogy olyanok is az ellenségeid legyenek, akik eddig inkább a barátaid, jó ismerőseid voltak. Baleset- és bírságveszélyes ez a hét, ne rohanj és tartsd be a szabályokat. A régi párkapcsolatokban a társadnak nem új keletű problémái adódhatnak, amelynek a végére végre valahára pont kerülhet. Légy a támasza, és minden jól alakulhat.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

A munkában, megélhetésben alakulhat ki faramuci helyzet. Az is megeshet, hogy az egyik főnököddel nagyon jól kijöhetsz, míg a másikkal kiáshatod a csatabárdot. Ám ha képes vagy a tömjénezésre, akkor a dolgok nagyon is a kedved szerint történhetnek. Kolléga miatt is nagyobb terhek nyomhatják a válladat. Ha szülő vagy, gyermeked miatt a szíved csordultig lehet szeretettel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: