Ezeket tartogatják neked a csillagok erre a hétre.

Kos

Az egész heted nagyszerű lesz, többek közt azért, mert örömteli, pozitív tartalmú hírek érkeznek. Csupa inspiráció az, ami befut hozzád, s ha csak a felét megvalósítod a most felbukkanó lehetőségeknek, akkor bőven túlteljesíted a magaddal szemben felállított követelményeket. Felemelő dolgokban lesz részed, az eredmények látványosak, az elégedettség kiül az arcodra, emellett, ha még mosolyogsz is, akkor szimbóluma leszel az optimizmusnak. Kiemelkedően jók lehetnek a szerdai és a pénteki napok. Szakmai és magánéleti téren is mindenképpen pozitív változásokban reménykedhetsz, ezeket már nagyon vártad. Emberi kapcsolataidra oda kell figyelned, építened, javítgatnod kell ezeket.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Bika

Meglepően sok, egyben váratlan, de pozitív hatású esemény jellemzi ezt a hetet. Egyszerűen csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled. Bátran hagyd magadat sodortatni az árral, éppen abba a kikötőbe jutsz, ahol számodra minden kedvező. Légy örömmel és elégedettséggel teli, minden apróságot értékelj sokra! A kifejezetten komoly gondok, kényes ügyek, nyűgös emberek most valahogy elkerülnek, meglepően kiegyensúlyozottá tudsz válni, nyugalomban és harmóniában lesz részed - ez pedig összességében segíti a karácsonyi és év végi előkészületeket. Ha emberi kapcsolataidon módosítanál, vagy újakat alakítanál ki, az bizony jót tenne neked!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

Keddi Horoszkóp - Némi idő elteltével észre fogja venni az élet szép oldalát is....

Ikrek

Látványos fejlődési lehetőségeket kínál számodra ez a hét. Bár kevés időd jut lazsálásra, vagy a karácsonyi vásárokat járni, ám hidd el, megéri ezeket a napokat munkával, tanulással tölteni. A Hold segíti a szellemi növekedést, a testi fejlődést, sőt, valamilyen formában az anyagi gyarapodásodat is. A hétvégén pontosan látod majd, milyen formában tudtad fejleszteni önmagadat, ami hozzásegít az elégedettség állapotához. Szerződéseket, fontos megegyezéseket, új üzleteket köthetsz, függőben lévő jogi ügyeket rendezhetsz le kifejezetten gyorsan és zökkenőmentesen, számodra jó eredménnyel. Ha tervben volt, akkor most elkötelezheted magad egy új munka mellett, vagy útjára indíthatod a vágyott vállalkozást.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: