Ezeket tartogatják neked a csillagok erre a hétre.

Kos

Az egész heted nagyszerű lesz, többek közt azért, mert örömteli, pozitív tartalmú hírek érkeznek. Csupa inspiráció az, ami befut hozzád, s ha csak a felét megvalósítod a most felbukkanó lehetőségeknek, akkor bőven túlteljesíted a magaddal szemben felállított követelményeket. Felemelő dolgokban lesz részed, az eredmények látványosak, az elégedettség kiül az arcodra, emellett, ha még mosolyogsz is, akkor szimbóluma leszel az optimizmusnak. Kiemelkedően jók lehetnek a szerdai és a pénteki napok. Szakmai és magánéleti téren is mindenképpen pozitív változásokban reménykedhetsz, ezeket már nagyon vártad. Emberi kapcsolataidra oda kell figyelned, építened, javítgatnod kell ezeket.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Lehet, hogy ma valaki borsot tör az orra alá, ami a legkevésbé sem esik jól önnek, fõként, hogy egy olyan ember okozza a problémát, akitõl erre nem is számított. Szerencsére bosszúsága nem lesz hosszú életû, mert remek diplomáciai érzékének köszönhetõen hamar megtalálja a megoldást, s egy kis bosszankodás után ugyanolyan lendületesen folytathatja napját, ahogy az elkezdõdött.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Meglepően sok, egyben váratlan, de pozitív hatású esemény jellemzi ezt a hetet. Egyszerűen csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled. Bátran hagyd magadat sodortatni az árral, éppen abba a kikötőbe jutsz, ahol számodra minden kedvező. Légy örömmel és elégedettséggel teli, minden apróságot értékelj sokra! A kifejezetten komoly gondok, kényes ügyek, nyűgös emberek most valahogy elkerülnek, meglepően kiegyensúlyozottá tudsz válni, nyugalomban és harmóniában lesz részed - ez pedig összességében segíti a karácsonyi és év végi előkészületeket. Ha emberi kapcsolataidon módosítanál, vagy újakat alakítanál ki, az bizony jót tenne neked!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

A mostani idõszak az újrakezdés idõszaka lehet, kedves Bika. Akár érzi magában az erõt, akár nem, tudnia kell, hogy készen áll az új kihívásokra, csak bíznia kell magában és a sikerben. Ne ragaszkodjon annyira a múlthoz, s egy kicsit felejtse el szentimentalizmusát is. Kezdjen valóban új életet!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp (január 25-26.) - A Nyilasok vágyakoznak, a Vízöntők bizonytalanok ezen a hétvégén...

Ikrek

Látványos fejlődési lehetőségeket kínál számodra ez a hét. Bár kevés időd jut lazsálásra, vagy a karácsonyi vásárokat járni, ám hidd el, megéri ezeket a napokat munkával, tanulással tölteni. A Hold segíti a szellemi növekedést, a testi fejlődést, sőt, valamilyen formában az anyagi gyarapodásodat is. A hétvégén pontosan látod majd, milyen formában tudtad fejleszteni önmagadat, ami hozzásegít az elégedettség állapotához. Szerződéseket, fontos megegyezéseket, új üzleteket köthetsz, függőben lévő jogi ügyeket rendezhetsz le kifejezetten gyorsan és zökkenőmentesen, számodra jó eredménnyel. Ha tervben volt, akkor most elkötelezheted magad egy új munka mellett, vagy útjára indíthatod a vágyott vállalkozást.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Ma kulcsfontosságú események sorozata zajlódhat le környezetében, melyekbõl, ha sikerül jól leszûrnie a lényeget, még sokat profitálhat a jövõben, kedves Ikrek! Ennek jegyében, figyelme terjedjen ki mindenre, hogy még azt is meglássa, ami mellett más esetleg elsiklik, hogy biztosítsa frissen szerzett tudásával elõnyét, esetleges vetélytársaival szembe.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: