Kos

(március 21 - április 20)

Szeretnél partnert találni valamihez, ami fontos a számodra, de egyelőre nem vagy biztos abban, hogy ez sikerül. Ne feledd, hogy semmi sem tiltja, hogy egyedül is kiélvezd a dolgokat.
Szerelem: Ezen a héten olyan dolgokat is kimondhatsz, amikről nem is gondoltad volna korábban, hogy kimondod. A változás elindul, és most már nem lesz megállás.
Karrier: A héten minden a kapcsolatokon múlik, és azon, hogy milyen összeköttetéseket tudsz megmozgatni. Legyél résen!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, annak ellenére, hogy közösen másokkal nagy sikereket érhet el, bosszantó apróságokkal is kellhet számolnia, esetleg nem jön meg egy várva-várt visszajelzés egy fontos valakitõl, talán valaki áthúzza számításait. Ne aggódjon, kedves Kos, szerencsésebben végzõdhet a dolog, mint hinné, addig is örüljön annak, ami jó!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

(április 21 - május 20)

Jobban élvezel egy feladatot, mint ahogyan azt eleinte gondoltad volna, és lehet, hogy ennek hatására néhány más dolgot is átértékelsz majd. Még nem késő felülírni a terveidet.
Szerelem: Nem szereted, ha megváratnak, főleg, ha te egyenes és nyílt voltál a terveiddel kapcsolatban. Jogos, ha ezt várod el másoktól is.
Karrier: Megoldást találsz egy kihívásra, amibe sokak bicskája beletört már. Ez előre lépést jelenthet akár a karrier ranglétrán is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek februárban rátalálnak a szerelemre: Romantikus hónap áll előttük

Ikrek

(május 21 - június 21)

Szerencsésnek érzed magadat, amiért van veled valaki, akivel megoszthatod a gondolataidat. Igyekezz úgy alakítani a hetedet, hogy ez a kapcsolat meg is maradjon köztetek.
Szerelem: Elég energiát vesztegettél már valamire, ami nem hozott kielégülést a számodra. Fordulj azok felé, akik nyitottak érzelmileg az irányodba is.
Karrier: Ne akarj mindent egy csapásra megoldani, most kis lépésekben kell haladnod, hogy ne csak gyors, de tartós megoldást is találj.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: