Kos

(március 21 - április 20)

Szeretnél partnert találni valamihez, ami fontos a számodra, de egyelőre nem vagy biztos abban, hogy ez sikerül. Ne feledd, hogy semmi sem tiltja, hogy egyedül is kiélvezd a dolgokat.
Szerelem: Ezen a héten olyan dolgokat is kimondhatsz, amikről nem is gondoltad volna korábban, hogy kimondod. A változás elindul, és most már nem lesz megállás.
Karrier: A héten minden a kapcsolatokon múlik, és azon, hogy milyen összeköttetéseket tudsz megmozgatni. Legyél résen!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Egy ismerõs illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elõ önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelezõ tennivalóit, majd elõkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Bika

(április 21 - május 20)

Jobban élvezel egy feladatot, mint ahogyan azt eleinte gondoltad volna, és lehet, hogy ennek hatására néhány más dolgot is átértékelsz majd. Még nem késő felülírni a terveidet.
Szerelem: Nem szereted, ha megváratnak, főleg, ha te egyenes és nyílt voltál a terveiddel kapcsolatban. Jogos, ha ezt várod el másoktól is.
Karrier: Megoldást találsz egy kihívásra, amibe sokak bicskája beletört már. Ez előre lépést jelenthet akár a karrier ranglétrán is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-24 - Amennyiben ma elengedi magát, s nem akarja tudatosan beosztani a napja minden percét...

Ikrek

(május 21 - június 21)

Szerencsésnek érzed magadat, amiért van veled valaki, akivel megoszthatod a gondolataidat. Igyekezz úgy alakítani a hetedet, hogy ez a kapcsolat meg is maradjon köztetek.
Szerelem: Elég energiát vesztegettél már valamire, ami nem hozott kielégülést a számodra. Fordulj azok felé, akik nyitottak érzelmileg az irányodba is.
Karrier: Ne akarj mindent egy csapásra megoldani, most kis lépésekben kell haladnod, hogy ne csak gyors, de tartós megoldást is találj.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: