Oroszlán:

A szerelmi kapcsolatokat kommunikációs problémák tehetik nehézzé. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel türelmesebbnek kellene lenned, mert csak így érheted el nála mindazt, amit szeretnél. A munkában úgy alakulhatnak a dolgok, hogy elégedettséget érezhetsz. Ha egészségi problémád van, akkor nyomban fordulj orvoshoz, és ne otthon kezelgesd magad. Ingatlanügyet most intézz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Végre elérkezett a pillanat, amelyet már oly régóta várt. Ezen a napon, ha résen van és meglátja a lehetõségeket, könnyen olyan útra terelheti karrierjét, életét, amelyrõl mindig is álmodott. Nem szükséges ez érdekében semmi mást tennie, csak olyannak maradnia, mint amilyen mindig is volt. Legyen célorientált, motivált, kitartó és álljon mindig elõ újabb ötletekkel, tervekkel hogy ösztönözni tudjon másokat és persze saját magát. A kereket már föltalálták, önnek csak mozgásba kell hoznia, illetve tartania azt.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben átláthatatlan helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy életed párja nem mond mindent el neked, ami vele történik, és ettől érezheted csalódottnak magad. Rokon úgy érezheti, hogy ráerőszakolod az akaratodat, és ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy vitás helyzet jöjjön létre. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked fantasztikus dologgal örvendeztethet meg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ma versenyben lehet valakivel, kedves Szûz, akivel régóta burkolt szellemi hadviselést folytathatnak. Eme történetük egy fontos csatához érhet el ma, melyet mindenképp meg kell nyernie, ám, szokásához híven, ésszel, nem pedig erõvel! Ettõl függetlenül persze maradjon határozott és védje meg területét és érdekeit!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Biztos a szerelem, nem úszod meg!

Mérleg:

A héten nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Mert az életnek ezen a két területén fantasztikusnak bátran nevezhető pillanatokat élhetsz át. Viszont, ha kommunikációról van szó, akkor sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Vagyis nagyon oda kell figyelned a mondandódra, így kerülheted el a csalódást.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Csak bátran! Ezt az egy mondatot tartsa szem elõtt ezen a napon. Munkahelyén olyan feladatokkal, projektekkel bízhatják meg önt, melyek elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhetnek. Õrizze meg hidegvérét és teljes magabiztossággal vágjon neki a munkának. Bármi is kerüljön az útjába, a szerencse is ott lesz a közelben és ön mellé fog állni. Maradjon lelkes és inspiráljon másokat a munkamoráljával. Ne féljen megosztani tapasztalatait, ötleteit másokkal, ha csapatban kellene dolgoznia.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

A szerelmi életedben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Ha már túl vagy a szakításon, akkor ne nyalogasd a sebeidet, és ne képzeld azt, hogy majd visszatér hozzád. Próbálj meg búcsút inteni a múltnak, és tekints előre. Olyan titok is a tudomásodra juthat, amely miatt talán még a szavad is elakadhat. Találkozás feldobottá tehet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ön képes arra, hogy bolhából elefántot csináljon. Ez a mai nap sem lesz másképp. Könnyedén belefuthat olyan szituációkba, amelyeket túlzottan felfúj, vagy több jelentõséget nyilvánít nekik a kelleténél. Próbáljon meg mindent alaposan átgondolni és ne veszítse el a realitás érzékét. Legyen õszinte, higgadt és megfontolt, mert ha forrófejûen dönt, akkor több ellenségre tehet majd szert, mint barátra. Márpedig ebben a világban az embernek kapcsolatokra és barátokra igencsak szüksége van.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: