Oroszlán:

A szerelmi kapcsolatokat kommunikációs problémák tehetik nehézzé. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel türelmesebbnek kellene lenned, mert csak így érheted el nála mindazt, amit szeretnél. A munkában úgy alakulhatnak a dolgok, hogy elégedettséget érezhetsz. Ha egészségi problémád van, akkor nyomban fordulj orvoshoz, és ne otthon kezelgesd magad. Ingatlanügyet most intézz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Már a nap reggelén, nagyon izgatott lehet egy késõbbi találkozó, vagy esemény miatt, s ettõl egészen önkívületi állapotba kerülhet. Bármennyire is várja már a nagy eseményt, próbáljon meg lecsillapodni egy kicsit, s az elõkészületekre koncentrálni, mielõtt még a nagy kapkodásban végül elfelejt valami fontosat. Türelem, kedves Oroszlán, csak türelem!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben átláthatatlan helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy életed párja nem mond mindent el neked, ami vele történik, és ettől érezheted csalódottnak magad. Rokon úgy érezheti, hogy ráerőszakolod az akaratodat, és ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy vitás helyzet jöjjön létre. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked fantasztikus dologgal örvendeztethet meg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kissé zûrzavarosan indulhat a nap, kedves Szûz, s az egyetlen most, aki képes átlátni a káoszon, az önmaga, ez pedig némi felelõsséggel is járhat. Igyekezzen mielõbb kidolgozni egy stratégiát arra vonatkozóan, hogyan tehetné mielõbb újra, mások számára is átláthatóvá a dolgokat, mielõtt teljesen elveszne a sok akarás közt a lényeg. Nem könnyû, de nem is lehetetlen feladat! Csak ügyesen!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ennek a 3 csillagjegynek nagy áttörést hoz az ősz

Mérleg:

A héten nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Mert az életnek ezen a két területén fantasztikusnak bátran nevezhető pillanatokat élhetsz át. Viszont, ha kommunikációról van szó, akkor sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Vagyis nagyon oda kell figyelned a mondandódra, így kerülheted el a csalódást.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Meglehet, kedves Mérleg, hogy ma némi segítségre szorul, s ez kissé frusztrálhatja, hisz alapvetõen, nem szeret szívességet kérni senkitõl, most mégis ez lehet a helyzet. Ne vegye annyira a szívére a dolgot, idõnként mindenkinek szüksége van egy kis segítségre, ezért is vagyunk társas lények. Együtt, könnyebb, ez lehet a mai nap tanulsága.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

A szerelmi életedben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt akár könny is csilloghat a szemedben. Ha már túl vagy a szakításon, akkor ne nyalogasd a sebeidet, és ne képzeld azt, hogy majd visszatér hozzád. Próbálj meg búcsút inteni a múltnak, és tekints előre. Olyan titok is a tudomásodra juthat, amely miatt talán még a szavad is elakadhat. Találkozás feldobottá tehet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap folyamán, talán pont azt nem sikerül megvalósítania, amit szeretne, ha tehát például, nyugodt pihenésre vágyik, szinte egész biztos, hogy azt rendre megzavarják majd egyesek. Ennek tükrében, próbáljon meg alkalmazkodni a helyzethez, kedves Skorpió és nem szembe menni a sors akaratával, hanem a markába csapni és sebtiben átszervezni a napját, mert ugyanakkor lehetséges, hogy ez egy jel, mely arra utal, hogy most máshol kellene lennie, mást kellene csinálnia, mint amit szeretett volna.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: