Nyilas:

Megeshet, hogy a felettesed olyan dolgokat mondhat, amelyek nem eshetnek jól, és érzékeny kis lelkedet a szavai össze is törhetik. Ha pénzről van szó, akkor most nagyon jól járhatsz. Viszont rokonnal nehezebben tudsz kijönni. Talán egy szeretett személy miatt érzed tehetetlennek magadat. Baráttal való találkozás feldobottá tehet, talán még az energiaraktáraidat is feltöltheted általa.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap szélsõséges érzelmek keríthetik önt hatalmukba. Munkahelyén többször is belefuthat majd különbözõ konfliktusba. Ezek a viták, nem abból adódnak, hogy nem megfelelõen végzi a munkáját, hanem abból, hogy kollégáival más nézeteket vallanak. Ez a nap is épp úgy véget fog érni mint a többi és abban biztos lehet, hogy otthon szeretettel fogják várni, ahol elfelejthet minden bosszúságot és mindig megértésre, megnyugvásra találhat, kedves Nyilas.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak:

Fantasztikus találkozások, a csodálatos kommunikáció hete is lehet ez a mostani. A baráti kapcsolatokban is olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt akár a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Remekül érezheted magad abban a közösségben, amelynek tagja vagy. A szerelmi viszonyokban romantikus pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezhetsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Kedves Bak, önnek van egy inspiráló személy az életében, akitõl mindig új erõre kap. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. Az estét töltse kedvesével és mutassa meg, hogy e csillagjegy szülöttei milyen hálásak is tudnak lenni, ha valaki igazán törõdik velük.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-24

Vízöntő:

Sikeres lehetsz ezen a héten a munkában, megélhetésben. Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dolgokat mondhat, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, ha dolgoznod kell, most éghet a kezed alatt a munka. Ha most vásárolsz, légy körültekintőbb, mert amit veszel, azt olcsóbban is megszerezheted. Barát, vagy jó ismerős viselkedése előtt döbbenten állhatsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ez a nap nem éppen a legvidámabb egyike lesz az ön számára, kedves Vízöntõ. Egy percig se csüggedjen, minden emberben lakozik valami, ami bármilyen pillanatban motiválni tudja, illetve jobb kedve tudja deríteni majd õt. Vegyen egy nagy lélegzetet, hunyja be a szemét és próbálja meg megtalálni magában azt, ami beindítja önben a motort, amitõl lángra lobban és új erõre kap majd. Az estét töltse szeretteivel és próbáljon beszélni az érzéseirõl, a lelki megnyugvás érdekében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan eseményen vehetsz részt, ahol tündökölhetsz, ahol a figyelem középpontjában állhatsz, ahol csodálnak. A baráti kapcsolatokban is neked tetszően alakulhatnak a dolgok. Pénzügyeid nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Viszont a felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel megsértheti az érzékeny kis lelkedet. Utazás nagyon jól sikerülhet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap remek alaklomnak ígérkezik arra, hogy az estét ismerõseivel töltse. A konyhában ön csodákra képes. Hívja át nyugodtan barátait vacsorára és kápráztass el ízlelõbimbójukat a fõztjével. Higgye el, a finom ételek után, egy közös ejtõzés, beszélgetés, nagyon jót fog tenni. Nézzenek meg együtt egy jó filmet, hallgassanak zenét, vagy akár a szoba egyik sarkából egy társasjáték is elõbukkanhat majd, a hangulat fokozása érdekében.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: