Nyilas:

Megeshet, hogy a felettesed olyan dolgokat mondhat, amelyek nem eshetnek jól, és érzékeny kis lelkedet a szavai össze is törhetik. Ha pénzről van szó, akkor most nagyon jól járhatsz. Viszont rokonnal nehezebben tudsz kijönni. Talán egy szeretett személy miatt érzed tehetetlennek magadat. Baráttal való találkozás feldobottá tehet, talán még az energiaraktáraidat is feltöltheted általa.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Minden arra utal, kedves Nyilas, hogy ma nagy eséllyel lesz alkalma egy kis szórakozásra, kikapcsolódásra, amit kifejezetten olyanok körében tölthet, akiket szeret, akik igazán fontosak önnek. Ha esetleg az est folyamán, akadna is közülük olyan, akivel nem igazán értenek egyet valamiben, igyekezzen vigyázni arra, hogy ettõl még ne romolhasson meg alapvetõen jó viszonyuk!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak:

Fantasztikus találkozások, a csodálatos kommunikáció hete is lehet ez a mostani. A baráti kapcsolatokban is olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt akár a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Remekül érezheted magad abban a közösségben, amelynek tagja vagy. A szerelmi viszonyokban romantikus pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezhetsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kifejezett határozottság jellemezheti önt, kedves Bak, aminek következtében, szinte nem akadhat ma olyan ügy, melyet ne lenne képes könnyedén megoldani, így igazán rendkívüli magasságokba érhet el! Mindeközben azért maradjon szerény, önhöz méltó módon, s ne tegyen a jövõre nézve olyan ígéreteket, melyeket nem biztos, hogy be is tud majd váltani!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp (április 27–28.)

Vízöntő:

Sikeres lehetsz ezen a héten a munkában, megélhetésben. Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dolgokat mondhat, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, ha dolgoznod kell, most éghet a kezed alatt a munka. Ha most vásárolsz, légy körültekintőbb, mert amit veszel, azt olcsóbban is megszerezheted. Barát, vagy jó ismerős viselkedése előtt döbbenten állhatsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Izgalmas, már-már érdekes nap várhat önre, kedves Vízöntõ, azonban, egyúttal igen megterhelõ is lehet, különösen a délután. Ennek megfelelõen, mihelyt enyhül egy kicsit a nyomás önön, igyekezzen rögvest megkezdeni a pihenést, s kiélvezni annak minden egyes percét, hogy legyen elég ideje regenerálódni és felkészülni a holnap kihívásaira is!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan eseményen vehetsz részt, ahol tündökölhetsz, ahol a figyelem középpontjában állhatsz, ahol csodálnak. A baráti kapcsolatokban is neked tetszően alakulhatnak a dolgok. Pénzügyeid nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Viszont a felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel megsértheti az érzékeny kis lelkedet. Utazás nagyon jól sikerülhet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma nagy eséllyel felkeltheti a figyelmét egy újdonság, talán egy gyakorlat, vagy relaxációs technika, amelynek a segítségével, máris kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb lelkiállpotba kerülhet. A nap végén egy kellemes meglepetés várja, kedves Halak, így egy igazán kellemes, mondhatni tökéletes nap lehet az ön számára a mai!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: