Oroszlán:

Ha még nem vagy szerelmes, most talán meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban egymásra találhattok, tervezgethetitek a közös jövőt. A munkahelyeden kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Megeshet, hogy kollégához vagy az elvégzendő feladathoz kevés kedvet érzel. Szedd össze magad, és tartsd észben, semmi sem tart örökké.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Ma egy lehetséges társadalmi eseményre kapott meghívását lemondhatja, s ezt a házigazda akár sértésnek is érezheti. Valószínûleg barátja mostanában nagyon túlterhelt munkájában és ezért hajlamos túlreagálni szinte bármilyen élethelyzetet. Pihenjen nyugodtan egy kicsit kedves Oroszlán, majd ezután ajánljon fel ismerõsének egy másik idõpontot a találkozásra. Ez minden, amit ebben a helyzetben tehet.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Nem fogsz unatkozni ezen a héten. Egymást érhetik az izgalmasabbnál izgalmasabb helyzetek. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel következetesnek kellene lenned. És még akkor is így kellene tenned, ha egyre kevesebb az erőd, és inkább engednél neki. Egészségedre jobban ügyelj, immunrendszered erősítésére lenne nagyobb szükség. A házasságokat, régi párkapcsolatokat nagymértékben befolyásolhatja társad megélhetésével kapcsolatos ügyek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Mostanában esetleg sokat gyalogolt kedves Szûz? Ha igen, most bizony lába láthatja ennek kárát, fájhat és ki is sebesedhet a túlzott megerõltetéstõl. Ez a kényelmetlenség pedig hatással lehet energiaszintjére, mely jelentõsen megcsappanhat bosszúsága hatására. Próbáljon meg a rutin feladatokra koncentrálni, illetve azokat is ülve végezni, s maradjon ki minden megterhelõ munkából. Este egy forró fürdõ csodákat tehet önnel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A horoszkóp szerint ezért nem tudsz kilépni a párkapcsolatból

Mérleg:

Fülbe súgott édes kis semmiségek, szerelmes szavak, forró ölelések – ezek lehetnek erre a hétre a jellemzők. De az is megeshet, hogy a kedvesed olyan dologgal áll elő, amely miatt talán még a szavad is elakadhat. Kedvez az idő ingatlanügyletnek, családtagnak nagyobb szüksége lehet a segítségedre. Megeshet, hogy valaki egyik pillanatról a másikra ki tud hozni a béketűrésből. Pénzedre jobban ügyelj.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Csak azért, mert mások úgy tesznek, mint akik tojáshéjon járnak, szükségtelen követnie példájukat. Óvatosságra és önmaga visszafogására ma semmi szükség. Éppen ellenkezõleg! Lendületével és példamutató, helytálló magatartásával méltán kivívhatja környezete elismerését. Amúgy is kissé túl gyakran áll félre vagy vesz vissza teljesítményébõl, merõ toleranciából, hogy mások is érvényesülhessenek, most azonban kicsit nyugodtan lehet egocentrikus. Legyen ez az ön napja.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

Még az is lehet, hogy kevés kedvet érezhetsz a munkához. De az is lehet, hogy kolléga vagy munkával kapcsolatos személy úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Pénzügyeid jól alakulhatnak, még olyan összeg is ütheti most a markodat, amely eszedbe sem jutott. Barátnak légy a segítségére, mert sokkal hamarabb lesz majd szükséged rá, mint ahogy az most látszik. Pletykának ne ülj fel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Néha a boldogság bizony visszafelé mûködik az életben, kedves Skorpió! Nem kizárt, hogy ön azért hajtja a mókuskereket, nem kis energiákkal, hogy egyszer, a kemény, kitartó munkája által, kivívja a teljes anyagi függetlenséget és fõleg, a szabadságot, amire mindig is áhítozott, s ez által elérje a tökéletes boldogság állapotát! Fontos azonban, hogy elõször inkább legyen boldog attól, hogy az, aki, s hogy ha más nem, csak azért, hogy gyönyörûen süt a nap, mert csakis ez lendítheti néha elõre, hogy elérje céljait, s kiteljesedjen boldogsága!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: