Oroszlán:

Ha még nem vagy szerelmes, most talán meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban egymásra találhattok, tervezgethetitek a közös jövőt. A munkahelyeden kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Megeshet, hogy kollégához vagy az elvégzendő feladathoz kevés kedvet érzel. Szedd össze magad, és tartsd észben, semmi sem tart örökké.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Nem fogsz unatkozni ezen a héten. Egymást érhetik az izgalmasabbnál izgalmasabb helyzetek. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel következetesnek kellene lenned. És még akkor is így kellene tenned, ha egyre kevesebb az erőd, és inkább engednél neki. Egészségedre jobban ügyelj, immunrendszered erősítésére lenne nagyobb szükség. A házasságokat, régi párkapcsolatokat nagymértékben befolyásolhatja társad megélhetésével kapcsolatos ügyek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp augusztus 27-től: Pompás heted lesz, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint!

Mérleg:

Fülbe súgott édes kis semmiségek, szerelmes szavak, forró ölelések – ezek lehetnek erre a hétre a jellemzők. De az is megeshet, hogy a kedvesed olyan dologgal áll elő, amely miatt talán még a szavad is elakadhat. Kedvez az idő ingatlanügyletnek, családtagnak nagyobb szüksége lehet a segítségedre. Megeshet, hogy valaki egyik pillanatról a másikra ki tud hozni a béketűrésből. Pénzedre jobban ügyelj.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

Még az is lehet, hogy kevés kedvet érezhetsz a munkához. De az is lehet, hogy kolléga vagy munkával kapcsolatos személy úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Pénzügyeid jól alakulhatnak, még olyan összeg is ütheti most a markodat, amely eszedbe sem jutott. Barátnak légy a segítségére, mert sokkal hamarabb lesz majd szükséged rá, mint ahogy az most látszik. Pletykának ne ülj fel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: