Oroszlán:

Teher alatt nő a pálma! – ez lehet a hét jelmondata. Össze kell szedned magad a munkahelyeden, mert egyre több feladatot kell megoldanod. Illetve olyan dolgok is történhetnek, amelyek miatt át kell szervezned az életedet, a mindennapjaid másként telhetnek, mint ahogy tervezted. Olyan találkozásban is részed lehet, amely miatt a feldobottság érzése keríthet a hatalmába. Pénzedre jobban ügyelj.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Ezen a héten a pénz állhat figyelmednek a fókuszában. Nagyon oda kell figyelni, mert megeshet, hogy a saját hibád miatt kell veszteséget elkönyvelned. De az is lehet, hogy rosszul méred fel a helyzetedet, és olyan dologba vághatod a fejszédet, amely meghaladhatja az erődet. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezheted a közös jövőt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Ne szálljon vitába a főnökével, hiszen...

Mérleg:

Nagyon jól tudod képviselni az érdekeidet, képes vagy választékosan kommunikálni. Ezért mostanra kellene időzíteni a számodra fontos dolgoknak az előadását, megbeszélését, mert könnyedén elérheted mindazt, amit szeretnél, amit tervbe vettél. A szerelem egén azonban viharfelhők tornyosulhatnak. Ha nem akarsz szakítani, akkor neked kellene most engedni. A környezetedben valaki tolhatja a szekeredet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

Még az is lehet, hogy boldogságodban fülig érhet a szád. Varázslatos pillanatokat élhetsz át, amikor talán el sem mered hinni, hogy mindez a jó veled történik meg. Megeshet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyet titokban kellene tartani. Amennyiben hosszabb utazásra kerülne sor, akkor kisebb kellemetlenség adódhat, ám a helyzetet jól tudod kezelni. Ha elégedetlen vagy a pénzügyeiddel, ezt most add elő.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: