Nyilas:

A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amelyre talán nem voltál felkészülve, és amely miatt változhatnak a hétköznapjaid. Amikor nem megy szinte semmi sem a régi rutin szerint. Éppen olyan személlyel alakulhat ki kommunikációs problémád, akit nagyon szeretsz, akiért talán lehoznád még a csillagokat is az égről. Balesetveszélyes ez a hét, légy óvatosabb. Egy találkozás felvillanyozhat, adás-vételt ügyesen bonyolíthatsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma sok idejét és energiáját köthetik le, kedves Nyilas, az ön körül, szerettei, barátai körében dúló hatalmi harcok, melyekbe mindkét irányból igyekeznek önt behúzni, maguk mellé állítani. Minden próbálkozásuk ellenére, ezúttal ne foglaljon állást egyik oldalon sem, egyrészt azért, mert önnek mindkét, viaskodó fél egyformán fontos, másrészt pedig azért, mert ezt most nekik kell megoldaniuk egymás között, az ön közvetlen beavatkozása nélkül. Legyen türelmes, de határozott és tudatosítsa eme álláspontját bennük!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előadni az elképzeléseidet. Különösen igaz ez, ha pénzről, megélhetésről van szó. Ha állást kívánsz változtatni, most kellene a tettek mezejére lépned. A szerelem ege is vakítóan kék lehet: megtalálhatod a boldogságodat. A barátaid, jó ismerőseid között vannak olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Valakinek a hálájára számíthatsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp szeptember 23-tól: Ezen a héten meglepően sok randi és flört teszi kellemessé a napjaidat!

Vízöntő:

Ha külföldre készülsz, akkor a tervezettnél több pénzt vigyél magaddal. Ha idegen országban kívánsz hosszabb időt eltölteni, akkor fel kell készülnöd arra, hogy a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy most látszanak. Semmiféle vitába nem érdemes most belemenni, mert nem kerülhetsz ki belőle győztesen. Balesetveszélyes ez a hét, illetve megeshet, hogy egészségügyi probléma alakulhat ki, amelynek a kezelését ne odázd el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A nap során egyes személyek a segítségét, támogatását kérhetik bizonyos ügyekkel kapcsolatban, mellyel nagyban megterhelhetik erõforrásait. Ennek ellenére, ne zárkózzon el egybõl és kategorikusan a lehetséges hitelezés elõl, s hallgassa meg õket. A dologba azonban csak akkor menjen bele, ha teljes körûen kielégítõ bizonyítékokkal tudnak szolgálni önnek atekintetben, hogy megéri segítenie nekik, ugyanis, hacsak üres ígéretekkel tudnak szolgálni, szinte biztos, hogy feleslegesen feccel energiát a dologba, sõt, akár utólag még rá is fizethet az üzletre.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan gondolatok kavaroghatnak a fejecskédben, amelyek kapcsolatban lehetnek a magánéleteddel. A házasságokban, régi együttélésekben a társad minden idegszálával a pénzre koncentrálhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Ha a szinglik táborához tartozol, olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek titkai vannak. Jó lenne, ha ezekről fellebbenne a fátyol, így elkerülheted a későbbi csalódottságot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai napon meglehetõsen a hatalmába kerítheti egy bizonyos fokú melankólia, kedves Halak, melynek folytán rendkívül lassan, mondhatni, szinte vánszorogva haladhat dolgaival, ráadásul, most, mintha mások is szisztematikusan azért kerülnék társaságát, hogy csak ne kelljen segíteniük önnek. Akár jogos a feltételezés, akár alaptalan, a lényeg végül is az, hogy ma szinte senkire se számíthat, hogy megkönnyítené útját, így, csak egyet tehet, türelemmel és kitartással, megteszi ezt saját maga. Ez most sajnos egy ilyen nap...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: