Nyilas:

A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amelyre talán nem voltál felkészülve, és amely miatt változhatnak a hétköznapjaid. Amikor nem megy szinte semmi sem a régi rutin szerint. Éppen olyan személlyel alakulhat ki kommunikációs problémád, akit nagyon szeretsz, akiért talán lehoznád még a csillagokat is az égről. Balesetveszélyes ez a hét, légy óvatosabb. Egy találkozás felvillanyozhat, adás-vételt ügyesen bonyolíthatsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Nyilas. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak:

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előadni az elképzeléseidet. Különösen igaz ez, ha pénzről, megélhetésről van szó. Ha állást kívánsz változtatni, most kellene a tettek mezejére lépned. A szerelem ege is vakítóan kék lehet: megtalálhatod a boldogságodat. A barátaid, jó ismerőseid között vannak olyanok, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Valakinek a hálájára számíthatsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mindenki életében váratlan fordulatot ígér a karácsonyi horoszkóp!

Vízöntő:

Ha külföldre készülsz, akkor a tervezettnél több pénzt vigyél magaddal. Ha idegen országban kívánsz hosszabb időt eltölteni, akkor fel kell készülnöd arra, hogy a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy most látszanak. Semmiféle vitába nem érdemes most belemenni, mert nem kerülhetsz ki belőle győztesen. Balesetveszélyes ez a hét, illetve megeshet, hogy egészségügyi probléma alakulhat ki, amelynek a kezelését ne odázd el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Vízöntõ, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan gondolatok kavaroghatnak a fejecskédben, amelyek kapcsolatban lehetnek a magánéleteddel. A házasságokban, régi együttélésekben a társad minden idegszálával a pénzre koncentrálhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Ha a szinglik táborához tartozol, olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek titkai vannak. Jó lenne, ha ezekről fellebbenne a fátyol, így elkerülheted a későbbi csalódottságot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Halak, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: