NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

Konfliktus kerekedhet körülötted, aminek közvetve magad is részese lehetsz. Érdemes lenne végiggondolnod, hogyan tehetnél azért, hogy a helyzet rendeződjön, és jobbra forduljon. Pároddal romantikahegyek várhatnak, turbékolásotokat már-már irigykedve nézhetik a többiek. Ha még nincs kedvesed, volt kapcsolatodból vonsz le egy nagyon fontos tanulságot, aminek később hasznát veheted.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

BAK (XII. 22. - I. 20.)

Öröm érhet, ugyanis egy számodra nagyon fontos ügy léphet előbbre. Ez további kitartásra és cselekvésre ösztönöz. Szíved választottja környezetében mozoghat valaki, aki féltékennyé tehet. Addig azonban nem érdemes idegeskedned, míg nincs miért. Inkább koncentrálj a párodra. Ha egyedülálló vagy, riválist láthatsz egy nőismerősödben. Gondold át, hogy léphetnél túl ezen.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

4 nagyon különböző csillagjegypár, akik mégis jól passzolnak egymáshoz

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

Kellemes meglepetés vár, ami meglehetősen felvillanyoz. Környezeted is felfigyelhet jókedvedre. Most különösen szívesen tartózkodhatnak a társaságodban. Ha van kapcsolatod, közösen oldotok meg egy adódó nehézséget, ami újfent bizonyítja, remek csapat vagytok. Ha nincs párod, kéretlen udvarlód akadhat, akit csakis határozott szavakkal sikerül hatékonyan elhárítanod. 

HALAK (II. 20. - III. 20.)

Ügyeid intézésével szerencsésen és sikeresen haladhatsz a héten. Több szabadidőd maradhat magadra és azokra az emberekre, akik fontosak neked. Jó hír, hogy egy illetőben pozitívan csalódsz, aki korábban rossz fényt vetett magára viselkedésével. Pároddal kicsit kevesebb időtök lesz kettesben, de családi körben annál több értékes óra vár rátok. Szingli vagy? Egy titokzatos idegenbe zúghatsz bele első látásra. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: