A Rákok számára pozitív irányú, nagyon szerencsés változások jöhetnek, melyek új, akár teljesen fura lehetőségeket kínálnak, de az Oroszlánok is pozitív fordulatokra számíthatnak. A Szüzek számára pedig energikus, élettel teli, mozgalmas hét kezdődik el. Nézd meg, számodra mit ígérnek a csillagok!

Kos

A hangulatod emelkedett lesz egész héten. Elégedettséggel tölt el az, hogy jó úton haladsz, és a külvilág pozitív visszajelzéseket küld feléd. Végre kiélheted a napozás, úszás, lenge ruhák által kínált lehetőségeket. Az elmúlt hetekben sokszor igencsak le voltál terhelve, és akadtak olyan helyzetek, amikor semmi sem tudott boldoggá tenni. A hét elején még adódhat pár galiba munka, anyagiak vagy akár magánéleti téren, ám csütörtökre váratlanul minden a helyére billen, és bármit meg tudsz majd valósítani, ami csak a fejedből kipattan. Hétvégére azonban a túlzott tempót fogd vissza egy kicsit, különben már nem marad erőd otthonról kimozdulni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Ön egy igazi álmodozó, kedves Oroszlán, s ma igazán önmaga is lehet, mert a nap csendesen telik, semmi izgalom, semmi kihívás, így hódolhat kedvenc szenvedélyének, az ábrándozásnak. Használja ki felszabadult idejét és álmodjon meg egy remek esti programot párjával, vagy barátaival, hogy igazán jól záruljon ez a nap is.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Egy akadály bizony nem lehet gátja semminek, igaz? Tekints minden ilyen jellegű élethelyzetre úgy, mint megoldandó feladatokra, melyek elvisznek a célig! Most megtörténhet, hogy nem jön össze valami elsőre, hát rugaszkodj neki ismét és mutasd meg, képes vagy jó dolgokat alkotni. Ezen a héten a kitartásod végtelen, ne add fel céljaidat, hisz mindennek eljön a maga ideje, ha nem most, akkor pár nap vagy egy-két hét késéssel. Legyen türelmed kivárni a megfelelő körülményeket! Ehhez légy még megfontoltabb, alaposabb és körültekintőbb, akár segítséget is kérhetsz olyasvalakitől, aki racionálisabb gondolkodású, mint te.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

A mostani idõszak az újrakezdés idõszaka lehet, kedves Bika. Akár érzi magában az erõt, akár nem, tudnia kell, hogy készen áll az új kihívásokra, csak bíznia kell magában és a sikerben. Ne ragaszkodjon annyira a múlthoz, s egy kicsit felejtse el szentimentalizmusát is. Kezdjen valóban új életet!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

5 férfi csillagjegy, akikbe a nők egy pillanat alatt szerelembe esnek!

Ikrek

Folyamatosan harcolsz az időért, és bizony nem ritkán elpazarolod az energiáidat mostanság. Az időhiány a legnagyobb ellenséged? Lásd be, hogy túl sokat vállalsz, így nem csoda, hogy képtelen vagy utolérni magadat. Bármennyire hajtson téged a tatár, azaz a főnököd vagy a családod valamely tagja, a vállaidat teherként nyomó munka nem lehet örökké főszerepben. Jóval több időt kell magadra és kötelezettségeidre szánnod, mert csak így kerülhetsz egyensúlyba – ám mindehhez egy jó tervre is szükség van. Állítsd össze ezt a hét elején és mellőzd a lényegtelen tennivalókat. Meg kell hozni néhány döntést, amelyekkel bizonyos dolgokról lemondasz, de hát tudod, a sikert senkinek nem osztogatják ingyen...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-21)

Ma kulcsfontosságú események sorozata zajlódhat le környezetében, melyekbõl, ha sikerül jól leszûrnie a lényeget, még sokat profitálhat a jövõben, kedves Ikrek! Ennek jegyében, figyelme terjedjen ki mindenre, hogy még azt is meglássa, ami mellett más esetleg elsiklik, hogy biztosítsa frissen szerzett tudásával elõnyét, esetleges vetélytársaival szembe.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: