A Rákok számára pozitív irányú, nagyon szerencsés változások jöhetnek, melyek új, akár teljesen fura lehetőségeket kínálnak, de az Oroszlánok is pozitív fordulatokra számíthatnak. A Szüzek számára pedig energikus, élettel teli, mozgalmas hét kezdődik el. Nézd meg, számodra mit ígérnek a csillagok!

Kos

A hangulatod emelkedett lesz egész héten. Elégedettséggel tölt el az, hogy jó úton haladsz, és a külvilág pozitív visszajelzéseket küld feléd. Végre kiélheted a napozás, úszás, lenge ruhák által kínált lehetőségeket. Az elmúlt hetekben sokszor igencsak le voltál terhelve, és akadtak olyan helyzetek, amikor semmi sem tudott boldoggá tenni. A hét elején még adódhat pár galiba munka, anyagiak vagy akár magánéleti téren, ám csütörtökre váratlanul minden a helyére billen, és bármit meg tudsz majd valósítani, ami csak a fejedből kipattan. Hétvégére azonban a túlzott tempót fogd vissza egy kicsit, különben már nem marad erőd otthonról kimozdulni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma sokat járhatnak álmairól, vágyairól szõtt gondolatok a fejében, kedves Oroszlán, s az is, hogy családjával is szívesen töltene egy kicsit több idõt. Ezen tervek elérésének egyetlen módja van, mégpedig az, hogy azt teszi, amit tenni szeretne. Soha nem fogja elérni céljait, ha nem irányokba halad, így, ha igazán szeretné álmait megvalósítani, akkor nincs más teendõje, tegye meg!

Bika

Egy akadály bizony nem lehet gátja semminek, igaz? Tekints minden ilyen jellegű élethelyzetre úgy, mint megoldandó feladatokra, melyek elvisznek a célig! Most megtörténhet, hogy nem jön össze valami elsőre, hát rugaszkodj neki ismét és mutasd meg, képes vagy jó dolgokat alkotni. Ezen a héten a kitartásod végtelen, ne add fel céljaidat, hisz mindennek eljön a maga ideje, ha nem most, akkor pár nap vagy egy-két hét késéssel. Legyen türelmed kivárni a megfelelő körülményeket! Ehhez légy még megfontoltabb, alaposabb és körültekintőbb, akár segítséget is kérhetsz olyasvalakitől, aki racionálisabb gondolkodású, mint te.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

Ennél a 3 csillagjegynél nincs szenvedélyesebb szerető

Ikrek

Folyamatosan harcolsz az időért, és bizony nem ritkán elpazarolod az energiáidat mostanság. Az időhiány a legnagyobb ellenséged? Lásd be, hogy túl sokat vállalsz, így nem csoda, hogy képtelen vagy utolérni magadat. Bármennyire hajtson téged a tatár, azaz a főnököd vagy a családod valamely tagja, a vállaidat teherként nyomó munka nem lehet örökké főszerepben. Jóval több időt kell magadra és kötelezettségeidre szánnod, mert csak így kerülhetsz egyensúlyba – ám mindehhez egy jó tervre is szükség van. Állítsd össze ezt a hét elején és mellőzd a lényegtelen tennivalókat. Meg kell hozni néhány döntést, amelyekkel bizonyos dolgokról lemondasz, de hát tudod, a sikert senkinek nem osztogatják ingyen...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Ikrek, bár nagyon jó, ha az embernek vannak barátai, azonban csak mert valaki a barátja, még nem kell egyetérteni minden gondolatával. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha automatikusan ösztönzi kedves ismerõsét, bármilyen ötlettel rukkoljon is elõ. Hosszú távon sokszor sokkal jobb, ha õszinte, akár kritikus is vele szemben, így segítve elõrelátását.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: