Szerelmi kos horoszkóp

A héten most a béke a legfontosabb neked párkapcsolatodban. Tégy meg mindent ennek érdekében, és nagyon elégedett leszel önmagaddal is. Pihenj, lazíts pároddal!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Néhányan, akikkel mostanában ideje nagy részét tölti, vitába keveredhetnek egymással, ami egész komoly filozófiai mélységekbe torkollhat. Ez mind önnek, mind másoknak, meglehetõs kényelmetlenségeket okozhat, melyet nehéz lehet higgadtan kezelni, mégis, mindenképpen ma erre törekedjen, kedves Kos. A legjobb, ha még csírájában igyekszik elfojtani a bajt, s mihamarább ráveszi a vitázó feleket, hogy váltsanak valami értelmesebb témára a parttalan dobálózásuk helyett...

Szerelmi bika horoszkóp 

Mondd ki, mit szeretnél, vagy épp mit kérsz a másiktól, és vedd rá, hogy Ő is elmondja mindezt. Néma gyereknek, anyja sem érti a szavát, szokták mondani.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma valami apróság, kifejezett aggodalommal töltheti el, melyet nagyon nehezen él meg, kedves Bika! Ne engedje, hogy maga alá gyûrje a félelem és a aggódás. Bármi is legyen a tárgya, az elsõ riadalom után, kapja össze magát és kerüljön elébe az eseményeknek. Ha kell, nyomozzon, kutasson addig, míg végül teljes bizonyosságot nem nyer, hogy aggodalma felesleges volt és valójában minden a legnagyobb rendben!

Szerelmi ikrek horoszkóp

Ha van párod, a héten pozitív, inspiráló híreket hoz neked. Ez feldobja az egész hetedet. Most minden gyorsabban és könnyebben, gördülékenyebben megy. Tervezzetek együtt, akár egy kisebb utazást.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Ikrek, egy meglehetõsen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tûnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyûtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdõ, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Szerelmi rák horoszkóp 

Az év eleje monotonnak ígérkezett, ám változás várható. Flörtök és kalandok övezik az utadat egyelőre, de fordul a kocka. Hamarosan megérkezhet a nagy Ő az életedbe.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: