Tudd meg a szerelmi horoszkóp segítségével, mire számíthatsz, mit várhatsz a szerelmeddel kapcsolatban!" És ha most nincs jelen a szerelem az életedben, és talán csak arra vársz, hogy betoppanjon, a szerelmi horoszkóp erről is árulkodik Neked minden héten!

kos

Nem tudod tovább elnyomni az érzelmeidet, így a héten bizony megbolygatod azokat a dolgokat, amiket meg kell, még akkor is, ha egyesek nem örülnek ennek. Jobb lesz tiszta vizet önteni a pohárba.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mit árul el rólad a deszcendensed? Ilyennek látnak mások valójában

bika

Vénusz olyan energiákkal vesz körbe, melyek köréd vonzanak sok lelkes hódolót, csak választanod kell közülük egyet. Sok különféle arc és stílus bukkan fel, picit helyezd lejjebb a mércét, változtass az elvárásaidon, lépj ki a komfortzónádból, és a sikered garantált.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

ikrek

Dúl a romantika közted és kedvesed közt, végre olyan kapcsolatban vagy, amiben nagy szerepet kap a fizikai szenvedély is. Élvezd hát az együtt töltött időt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

rák

Mozdulj ki a négy fal közül, újulj meg kívül és belül, igenis van értelme, ismeretlen utakat felfedezni. Légy bátor, légy s az ellenkező nem tagjai ezt észre fogják venni, s a megfelelő helyen és időben reagálnak az általad leadott impulzusokra. Mondj igent minden randi felkérésére!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: