Tudd meg a szerelmi horoszkóp segítségével, mire számíthatsz, mit várhatsz a szerelmeddel kapcsolatban!

kos

Maradj toleráns és légy kitartó! Kedvesed megérdemel még egy esélyt, ha a bizalmad megingott vele kapcsolatban. Ezen folyamatok alapja a jó kommunikáció, Merkúr pedig segítségedre siet. Légy őszinte, mondd ki, mi bánt, hogy közösen megoldjátok a problémákat. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Kos, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

bika

A Vénusz segíti gondolataid elcsendesítését, a saját és a kedvesed vágyainak megértését és elfogadását, így az érzelmek kiegyensúlyozódnak és mindkét fél kompromisszum kész lesz. Állapodjatok meg a következő időszak eseményeiben, tisztázzátok, ki és mit akar a másiktól. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ez egy kiváló nap lehet arra, hogy kiötölje, hogyan takarékoskodhat egy-két apró változás beépítésével jelenlegi projektjében. Mivel azonban a csillagok ma felerõsítik éles látását is, érdemes az olyan területekre is koncentrálnia, ahol épp fejlesztéseket végez. Sõt! Ha úgy érzi, valamelyik szerette kissé szokatlan dolgokat mûvel mostanában, ma egy kis utánajárással könnyen felderítheti azt is, azaz, hogy valójában mi áll a dolog hátterében!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Minden csillagjegy számára írt valamit Konfuciusz. Ha ezt elolvasod, értelmet nyer az életed

ikrek

Békés, örömteli időszak áll előtted, apró változtatásokra van csak szükség ahhoz, hogy kedvesed még jobban érezze magát melletted. Vonzani fog minden, ami könnyed és szép, most nem vágysz túlzásokra, csak kedvesedre, összebújásra, pár kedves szóra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

rák

Azonnal tenned kell a kapcsolatod harmóniájának meg- és fenntartásáért. Áldozatot kell hoznod azért, hogy kedvesedet elkápráztasd nap napot követve. Figyelmét magadra tudod vonni, csábítsd el, vesd be bájaidat, és értesd meg vele, hogy bízhat benned mindig! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: