Tudd meg a szerelmi horoszkóp segítségével, mire számíthatsz, mit várhatsz a szerelmeddel kapcsolatban!

kos

Maradj toleráns és légy kitartó! Kedvesed megérdemel még egy esélyt, ha a bizalmad megingott vele kapcsolatban. Ezen folyamatok alapja a jó kommunikáció, Merkúr pedig segítségedre siet. Légy őszinte, mondd ki, mi bánt, hogy közösen megoldjátok a problémákat. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Kos, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

bika

A Vénusz segíti gondolataid elcsendesítését, a saját és a kedvesed vágyainak megértését és elfogadását, így az érzelmek kiegyensúlyozódnak és mindkét fél kompromisszum kész lesz. Állapodjatok meg a következő időszak eseményeiben, tisztázzátok, ki és mit akar a másiktól. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

A lélek horoszkópja! Egyiptomi horoszkóp, amely sok mindent elárul rólad!

ikrek

Békés, örömteli időszak áll előtted, apró változtatásokra van csak szükség ahhoz, hogy kedvesed még jobban érezze magát melletted. Vonzani fog minden, ami könnyed és szép, most nem vágysz túlzásokra, csak kedvesedre, összebújásra, pár kedves szóra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Az ép testben, ép lélek alapja a pozitív látásmód, ami minden akadályon képes átlendíteni az embert, kedves Ikrek, legyen bármekkora is a baj! A megoldás kulcsa most abban rejlik, mennyire is fogja fel feladatnak, mintsem problémákat a felmerülõ dolgokat, melyekkel, ha sikerül megbirkóznia, nem csak eredményesebbnek, de sokkal boldogabbnak is fogja érezni majd magát!

rák

Azonnal tenned kell a kapcsolatod harmóniájának meg- és fenntartásáért. Áldozatot kell hoznod azért, hogy kedvesedet elkápráztasd nap napot követve. Figyelmét magadra tudod vonni, csábítsd el, vesd be bájaidat, és értesd meg vele, hogy bízhat benned mindig! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: