oroszlán

Igencsak megleped kedvesedet azzal, hogy tüzes és szenvedélyes leszel, így egészen új oldaladat ismerheti meg közelebbről. Ismeretlen formáit keresed a szerelemnek és a testiségnek? Akkor ne futamodj meg, ha flörtölni akarnak veled. 

szűz

Szívügyeid jól alakulnak, s ez remek hír számodra. Feszült helyzetekre kevés az esély, szenvedélyre viszont minden körülmény adott. Adj teret a testiségnek, vess be új praktikákat, fedezd fel az ismeretlen oldalát kedvesednek. Merüljetek el alaposan egymásban. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Szûz, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

A csillagjegyedhez tartozó kulcs, amivel felszabadíthatod a benned rejlő hálát

mérleg

A Vénusz energiát és erőt biztosít ahhoz, hogy maximálisan magadra vond kedvesed érdeklődését, így pedig több szenvedélyt vigyél mindennapjaitokba. Ám, meglehet, hogy egy idegen is bekopogtat szíved ajtaján, s felkelti az érdeklődésedet.

skorpió

Sok örömteli pillanatban lesz részed, élvezd az életet. Amennyiben adódik pár feszült helyzet, abból is a tanulságot vond le, morgolódás helyett. Összességében jól alakulnak a dolgok, szeretetet és figyelmet kapsz kedvesedtől, valamint egy remek ajánlatot

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: