nyilas

A munka és tanulás mellett ne feledkezz el kedvesedről! Neki ugyanúgy jár a figyelem és a szeretet. Ajánlott egy mélyen szántó beszélgetést kezdeményezni, így mindketten feltárhatjátok rejtett vágyaitokat. Csak bátran!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma eleinte kissé kuszának, homályosnak érezheti gondolatait, melyeket azonban, ha délutánra sikerülne rendeznie, nagyon sokat haladhatna dolgaival. Érzelmi téren különösen építõnek ígérkezik a mai nap, ami remek feltételeket biztosíthat egy szeretteivel, barátaival, vagy éppen kedvesével elköltött estéhez!

bak

Ajánlott lendületet és érzelmeket vinni a kapcsolatotokba, ez a Te feladatod! Dobd be magadat és néhány új trükköt, kezdeményezz bátran! A szex legyen formabontó! 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Bak, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

ILYEN MÉG NEM VOLT! Reinkarnációs horoszkóp, hogy megtudd honnan jöttél és merre tartasz!

vízöntő

Kapcsolatod jól alakul, örömteli pillanatokat ígér a következő időszak, ám ez nem jelenti azt, hogy könnyelmű lehetsz. Bátran erőltesd meg magadat egy kicsit, hozz áldozatot a szerelemért. Lepd meg kedvesedet apróságokkal, őszinte szeretettel, odaadó figyelemmel. 

halak

Egészen fura érzelmek töltik fel a lelkedet, eleinte talán kicsit meg is rémiszt az, mennyire erőteljes kedvesed és közted a vonzódás. Hagyd magad sodortatni az árral! Vedd észre, hogy minden rendben van! 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Halak, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: