nyilas

Legyen most a harmóniáé a főszerep, ezzel pedig sok közös terveit tudtok hathatósan megvalósítani. A hónap közepén teljesen eltérő lesz a véleményetek egy konkrét ügy kapcsán, de mindent el tudok egymás között rendezni. Élvezzétek a romantikát, szenvedélyt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Nyilas. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

bak

Lelked csordultig van mély érzelmekkel, de őrizd meg tárgyilagos szemléletedet is. Tedd józanná gondolkodásmódodat, és megfelelően egyensúlyozd szentimentalizmusodat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy érzelmesebben képes ölelni bárkinél: Ők a legszenvedélyesebbek

vízöntő

A héten nem biztos, hogy az a legjobb, ha ösztönösen cselekszel, ugyanis most nagyban elhomályosítják látásmódodat a benned munkáló meglehetősen erőteljes érzelmek.

halak

Meglehet, hogy a héten kiderül, szerelmed tárgyával valóban egy irányba tartotok, azonban az utat nagyon különbözően képzelitek. Próbáljátok először meghatározni a közös pontokat és jól beszéljétek át a terveiteket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Halak, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: