Kos

03.21 - 04.20

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A család és az otthon jelenti önnek a legbiztosabb támaszt, a legfőbb nyugalmat. Ha eddig voltak is aggályai a partnerével kapcsolatban, most rá kell ébrednie, hogy a hiánya sokkal frusztrálóbb, mint a jelenlétével járó problémák. A csend azonban üdítőbb lehet most önnek még a vele töltött időben is.Próbálja megértetni vele, hogy most a relaxáció fontosabb. Vagy menjenek el együtt szaunába, fürdőbe, vagy koncertre. Utóbbi ellentmondásnak tűnik, de a zene hangja más, mint a szavak zöreje.
Karrier
Az elkövetkező időben látványos előmenetel kerekedhet ki valamely döntéséből, tettéből, amit ezen a héten hoz meg. Merthogy valamiben lépnie kell, azt már ön is érzi. Tervezzen tudatosan!

Ezek a csillagjegyek szomjazzák a párjuk figyelmét

Bika

04.21 - 05.20

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A belső feszültség néha a robbanásig feszíti, ilyenkor sem önmagára, sem másokra nem tud tekintettel lenni. Nehezére esik most az is, hogy mások helyzetébe képzelje magát. Ez szinte az eszébe sem jut, annyira csak a saját dolgaira koncentrál. A kapcsolatait is éppen azzal ronthatja el, hogy folyamatosan régi dolgok miatt tesz szemrehányást, esetleg a rossz emlékek miatt retteg a jövőjüket illetően. Ezzel megidézheti a bajt. De le is teheti, és túl is léphet rajta. Ebben a megújulásban segítheti most az Uránusz.
Karrier
Már megint az az átkozott felületesség. Most is ez okozott önnél galibát, és csak nagyon nehezen tudja ezt most jóvá tenni a főnökénél. A magyarázkodással nem megy semmire. Csak a tettek számítanak.

Ikrek

05.21 - 06.21

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rengeteg családi program vár önre ezen a héten. Nemcsak a szűk családi kör, hanem az egész tág értelemben vett pereputty is szerepet kap az életében. Sorra látogathatja most a saját és a kedvese távoli rokonságát valami oknál fogva. Lehet, hogy egy nagyon vidám, vagy egy nagyon szomorú családi esemény áll az összejövés hátterében. A kapcsolatok ápolására azonban minden ok jó ürügy. Legalább még jobban összemelegedhet a kedvesével. A bánat és az öröm is összehoznak.
Karrier
Érdemes a családi jövés-menést a karrierépítésre is felhasználni. A nagy sürgés forgásban mindenről szó kerül. Valami olyanra is, ami lehetőséget jelent önnek, vagy a kedvesének, esetleg nagyobb gyerekének.

4 csillagjegy, akik bármelyik pasit megkaphatják! Te közéjük sorolhatod magad?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: