oroszlán

Jó dolog volt egy ideig homokba dugni a fejedet, de most ennek legyen vége. Öltözz másként, menj ismeretlen társaságba, ne félj közeledni ahhoz, aki tetszik. Sok impulzus ér, ezek elutasítása hibás döntés. Akad jó néhány izgalmas ember körülötted, akik szívesen randiznának veled.

szűz

Az égiek teret adnak egy lassan kibontakozó szerelemnek, hát figyeld a jeleket. Ugyanakkor jó hír, hogy megóvnak a kudarctól és a szomorú pillanatoktól. Minden zsákutcát el tudsz kerülni, ha nem dőlsz be a túlzó ígérteknek, s a belső tulajdonságokat tartod szem előtt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Itt a rangsor: ők a legnagyobb csalók a csillagjegyek között! Ledöbbensz ki áll a lista élén

mérleg

Akaratlanul is kinyitod szívedet az érdeklődők előtt, pedig már majdnem elhitted, hogy egyedül lenni jó. Rajtad múlik, mennyire leszel aktív, hány bulira mész, kivel ismerkedsz, s elmész-e randizni. Minél gyorsabban merülsz bele az érzelmek tengerébe, annál könnyebben jön a siker.

skorpió

Ideje továbblépni, s végleg kilépni az egyedüllét szorító kötelékéből. Jár neked a szerelem, a szexualitás és az új élmények hada. Váratlanul több udvarló is feltűnik a színen, s az ezzel együtt járó pozitív érzések boldoggá tesznek. Valaki teljesen levesz a lábaidról.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: