Mérleg

Egy bizonyos szerelmi száltól, talán még mindig nem tudott elszakadni teljesen, ami jórészt annak köszönhető, hogy objekitivását a témában még mindig jelentősen akadályozzák érzelmei. Előbb utóbb pedig mindenképpen szembe kellhet néznie a tényekkel és higgye el, jobb előbb, mint később, kedves Mérleg, így törekedjen minél inkább a felejtésre, mintsem a nosztalgiázásra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Skorpió

A héten igencsak heves hangulatában lehet, kedves Skorpió, aminek végeredménye az lehet, hogy szinte gátlások nélkül nyilvánítja ki, ami a szívében rejlik, nem törődve azzal, éppen hol tartózkodik, pedig jobb lenne, ugyanis szerelmét mindez meglehetősen frusztrálhatja, s ezért könnyen össze is kaphatnak, ha nem ügyel a megfelelő időre és helyre a romantikázáshoz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Skorpió, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Nyilas

Bármennyire is vonzó és egyszerű megoldásnak tűnik, nem ajánlatos a homokba dugnia fejét, kedves Nyilas, hisz az embernek a párjához való alkalmazkodásánk is megvannak a maga egészséges korlátai. A túlzott odaadás legalább annyi feszültséget szülhet egy kapcsolatban, mint az állandó függetlenségi harc.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Itt lehet az ideje annak, kedves Nyilas, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: