bak

A feladat egyszerű, látszólag legalábbis. A héten végezd el a munkádat, aztán menj haza és töltsd az idődet a családoddal. Ha ez megvalósul, máris eredményes hetet tudhatsz magadnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Bak, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

vízöntő

Hosszú teendő listádon ott tanyázik néhány régóta halogatott elintézni való is. Mi lenne, ha megpróbálnál a végére járni legalább néhánynak? A környezetedben lévő gyerekek túl nehéz feladatot kapnak, segítened kell nekik!

A horoszkópod alapján ezeket a hibákat követed el amikor szerelmes vagy.

halak

Tenned kell valamit, hogy végre kitörj az ördögi körből. Hogyan lesznek a felhőtlen szórakozással teli, hosszúra nyúló estékből kiegyensúlyozott, megállapodott, családcentrikus hétköznapok?

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Halak, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: