oroszlán

Hova lett a racionális éned? Barátaid lassan úgy érzik, hogy nem számíthatnak a vaslogikádra. De az elemző gondolkodáson kívül van más út is az értelmes megoldáshoz. Néha egyszerűen csak táncolnod kell a zenére, ami a fejedben szól.

szűz

Még nincs itt az ideje, hogy kiszabadulj a mókuskerékből. De már nagyon érik a változás, és nem várathat magára örökké. Konkrét tervet még nem készítettél, de sebaj, jön minden majd magától.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma csakis arra koncentráljon kedves Szûz, ami igazán fontos az életében, a többit pedig felejtse el kicsit! Dolgozzon, vagy pihenjen, sportoljon, vagy szentelje idejét hobbijának, kedvesének, barátainak, mert ma feledhetetlen perceket élhet át, bármivel is foglalatoskodjék, csak engedje szabadon önmagát és fantáziáját!

Csernus-féle horoszkóp: kegyetlen, de minden szava igaz! - Neked mi a véleményed?

mérleg

Érzelmi hullámhegyek és völgyek közt hánykolódsz mostanában, nem is érted, mi van veled. Lassan kicsúszik az irányítás a kezeid közül ezen a téren. Próbálj nyugtató, pihentető programokat szervezni magadnak, amikor csak tudsz!

skorpió

Igen jelentős, egyben hosszú távra előremutató élmények és változások várnak rád ezekben a napokban, fontos lenne, hogy ne félj a módosulásoktól, hisz épp ezek hozhatják meg számodra a rég várt sikert. A fejlődéshez és a pozitív eredményekhez a növő hold segítségedre lesz, folyamatosan energikus leszel, akár kétszer annyi munkát is felvállalhatsz, és mindennek a végére jársz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: