nyilas

Mindegy hova, csak innen el. Ilyen gondolatok motoszkálnak a fejedben a héten. De vigyázz, mielőtt utaznál, nézd át a várható költségeket! Addig is használd a fantáziádat, a munkád során is jól jöhet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Nyilas, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

bak

A feladat egyszerű, látszólag legalábbis. A héten végezd el a munkádat, aztán menj haza és töltsd az idődet a családoddal. Ha ez megvalósul, máris eredményes hetet tudhatsz magadnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai napon, kissé felfokozott érzelmi állapotba kerülhet, aminek folytán, hajlamos lehet túlreagálni bizonyos dolgokat. Ennek elkerülése érdekében, mindig nyeljen egy nagyot, mielõtt megszólalna, kedves Bak, akkor sikerülhet elkerülni az olyan megnyilvánulásokat, amiket késõbb még megbánna.

Így erősítheted fel a körülötted keringő pozitív energiákat

vízöntő

Hosszú teendő listádon ott tanyázik néhány régóta halogatott elintézni való is. Mi lenne, ha megpróbálnál a végére járni legalább néhánynak? A környezetedben lévő gyerekek túl nehéz feladatot kapnak, segítened kell nekik!

halak

Tenned kell valamit, hogy végre kitörj az ördögi körből. Hogyan lesznek a felhőtlen szórakozással teli, hosszúra nyúló estékből kiegyensúlyozott, megállapodott, családcentrikus hétköznapok?

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma, annak ellenére, hogy minden jól mehet önkörül (a kisebb bosszantó apróságokat leszámítva), mégis, valamiért igen nyugtalan lehet, kedves Halak. Meglehet, hogy az elmúlt napok szorongásai jönnek ki így önön, esetleg egyszerûen csak ballábbal kelt fel. Este igyon egy nyugtató teát és feküdjön le idõben, s holnapra már kutya baja se lesz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: