oroszlán

Váratlan romantikus találkozás van a láthatáron, de légy diszkrét! Nem jó, ha mindenkinek elõre beharangozod a találkozást. Légy türelmes és várd ki, hogy alakulnak köztetek a dolgok.

szűz

Érzelmi életed izgalmak, kalandok lehetőségét rejti, adj teret titkos vágyaidnak, s értesd meg partnereddel, az egyhangúság neked nem pálya. Szereti a vidámságodat, jókedvedet, így, ha akad néhány ötleted arra, miként dobjátok fel a kapcsolatotokat, - Ő nyitott lesz arra!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kissé zûrzavarosan indulhat a nap, kedves Szûz, s az egyetlen most, aki képes átlátni a káoszon, az önmaga, ez pedig némi felelõsséggel is járhat. Igyekezzen mielõbb kidolgozni egy stratégiát arra vonatkozóan, hogyan tehetné mielõbb újra, mások számára is átláthatóvá a dolgokat, mielõtt teljesen elveszne a sok akarás közt a lényeg. Nem könnyû, de nem is lehetetlen feladat! Csak ügyesen!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp: Jó hírekre számíthat... ;)

mérleg

A héten tölts minél több időt pároddal. Az érzelmi életedben még nem csitult el a vihar. Hajlamos vagy arra, hogy engedj, de ne hagyd, hogy kihasználjanak!

skorpió

Talán téged is meglep, hogy milyen békés napok és hetek követik egymást, ha viszont mégis izgalomra vágysz, akkor neked kell a tettek mezejére lépned. Inspiráld kedvesedet, ötleteljetek együtt, alakítsatok ki új időbeosztást, s szenteljetek több figyelmet egymásnak.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: