nyilas

Egy partin vagy más társasági eseményen, romantikus közjátékra van kilátás. Nagy szívességet kérhetsz és kaphatsz, de ne feszítsd túl a húrt!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Most csakis két út vezetheti el a sikerhez, kedves Nyilas: egy kompromisszum megkötése, vagy éppen ellenkezõleg, az elvei mellett való, rendíthetetlen kitartás. S hogy hogyan lehet így biztos a gyõzelemben? Ha, igen leleményesen, sikerül a kettõt valahogy egyszerre érvényesítenie! Végül is nem lehetetlen...

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

bak

Érzelmi életed átmenetileg zavarossá válhat, viták ronthatják el a harmóniát, ám te remekül kezeled ezeket a helyzeteket, időben felismered, hogy a hangos szavak és az erőfitogtatás nem visz előrébb. Mindketten megnyugszotok, s ismét egymásra találtok.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kifejezett határozottság jellemezheti önt, kedves Bak, aminek következtében, szinte nem akadhat ma olyan ügy, melyet ne lenne képes könnyedén megoldani, így igazán rendkívüli magasságokba érhet el! Mindeközben azért maradjon szerény, önhöz méltó módon, s ne tegyen a jövõre nézve olyan ígéreteket, melyeket nem biztos, hogy be is tud majd váltani!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Így veheted rá a különböző csillagjegyeket BÁRMIRE! Ne élj vissza ezzel a titkos tudással! Csak egy jegyet nem lehet manipulálni!

vízöntő

Valami nem működik a párkapcsolatodban, mindig ugyanazon a problémán rugóztok, valószínűleg azért, mert nem beszélitek ki magatokból a konfliktus forrását.

halak

Nyisd ki végre a szemeidet, emeld fel a fejed, mosolyogj, öltözz másként, vetkőzz ki egy kicsit magadból. Mutasd meg egy új oldaladat a világnak, s figyeld meg, hogy a világ visszamosolyog rád. Újítsd meg a kinézeted, s hidd el, hogy szükséged van ilyen jellegű átalakulásra!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma nagy eséllyel felkeltheti a figyelmét egy újdonság, talán egy gyakorlat, vagy relaxációs technika, amelynek a segítségével, máris kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb lelkiállpotba kerülhet. A nap végén egy kellemes meglepetés várja, kedves Halak, így egy igazán kellemes, mondhatni tökéletes nap lehet az ön számára a mai!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: