Tudd meg a szerelmi horoszkóp segítségével, mire számíthatsz, mit várhatsz a szerelmeddel kapcsolatban!" És ha most nincs jelen a szerelem az életedben, és talán csak arra vársz, hogy betoppanjon, a szerelmi horoszkóp erről is árulkodik Neked minden héten!

kos

A társasági életed felpörög, bulik, randik, flörtök adják egymásnak a kilincset. Ne ücsörögj otthon vagy az irodában, mert az esély ismeretlen helyen vár rád. Fontos, hogy ne várakoztass meg senkit, kerek-perec mondd meg, ha nem érdekel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetõen, s ettõl kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az idõzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp - Érdemes időnként egy kicsit leszakadnia másoktól...

bika

Ha magad sem tudod konkrétan meghatározni kire és mire vágysz, akkor mi alapján fogsz dönteni? Tartósságot remélsz? Akkor ne bonyolódj egyéjszakás kalandokba. Elköteleződnél? Akkor járd körbe a kiszemelt áldozatot, s apró léptekkel add át magad az élményeknek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendõiben. Igyekezzen némi újraszervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegõ, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

ikrek

Sok izgalmas impulzus ér, s ha figyelsz, nagy nyereségre tehetsz szert. Kerüld a túl kockázatos helyzeteket. Ne hagyd, hogy bárki játszadozzon veled, s csupán csak strigula váljék belőled. Légy szemfüles, így jó helyen köthetsz ki.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyût! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

rák

Végleges elkötelezettségre vágysz? Most rálelhetsz arra, amit oly régóta keresel. A vágyott partner ott lehet a munkahelyeden, a suliban vagy talán ott lakik a szomszédban. Váratlanul derülhet ki, hogy ez a személy ott van jó ideje a környezetedben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: