Oroszlán

07.23 - 08.22

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma könnyen úgy érezheti, hogy egyszerre száz fele kéne szakadnia ahhoz, hogy mindennel el tudjon végezni idõben. Ez persze lehetetlen, ugyanakkor olyan egészen új, váratlan praktikák juthatnak ez által eszébe, melyeket bevetve, amellett, hogy nagyban növelhetik hatékonyságát, még amúgy sem kis eszköztárát is hosszútávon gazdagíthatják. Ön amúgy is oda van a kihívásokért, így, ezt a szorongatott és minden erejét igénybe vevõ helyzetet egyébként amúgy is nagyon fogja élvezni!

Elronthatja az egész hétvégédet, ha a jövőd alakulása miatt idegeskedsz. Persze nem tehetsz úgy, mintha nem foglalkoztatna. Szóval kérd meg a kedvesedet, hogy egy kicsit beszélgessetek erről! Utána tedd félre az aggodalmaidat, és ünnepelj! Hiszen mostanában van a születésnapod.

Ezek a csillagjegyek egyszerre imádják és gyűlölik egymást

Szűz

08.23 - 09.22

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A mai napon komolyan próbára tehetik türelmét mások, akik megpróbálhatják olyan dolgokra, helyzetekbe kényszeríteni, amelyeket nem akar. Az elsõdleges fegyvere lehet e kísérletek meghiúsítására, kiváló diplomáciai és kommunikációs készsége, mely azonban csak akkor lehet eredményes, ha nem hagyja, hogy mondanivalóját pillanatnyi ellenérzései befolyásolják. Ha sikerül ezt érdemben megvalósítania, a nap végére már teljes mértékben kivívhatja ellenlábasai tiszteletét az által, hogy úgy érzik, ön méltó ellenfél, hisz minden igyekezetük ellenére is bátran és rendíthetetlenül kiállt igazáért!

Augusztus a legjobb arra, hogy élvezd a nyár örömeit. Ezen a hétvégén a gyermeki részed adhat ötleteket, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a 2 napból. Nem ártana, ha egyeztetnél a pároddal. Máskülönben úgy érezheti, hogy kizárod mindabból, ami örömet jelent neked.

Mérleg

09.23 - 10.22

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ne becsülje alá az emberek, jórészt érzelmek irányította cselekedeteit, kedves Mérleg! Nem is hinné, mennyien helyezik minden esetben érzelmeiket elõtérbe a realitás helyett, legyen bármirõl is szó. Ha ma sikerül ezt elfogadnia, vagy legalább kezelnie, akkor nagy bonyodalmaktól óvhatja meg magát, ha azonban nem, s méltatlankodik mások szürreális hozzáállásán bizonyos kérdések tekintetében, akkor higgye el, végül még nem csak, hogy figyelmen kívül fogják hagyni véleményét, hanem még el is fogják ítélni (látszólagos) érzéketlen hozzáállásáért. higgye el, ennyit pedig nem ér az egész!

Hiába kezdődik egy új hónap, téged továbbra is ugyanaz foglalkoztat: hogyan tovább. A szerelmed szenved attól, hogy azt látja rajtad, hogy „vergődsz”. Uralkodj magadon, és ne engedd, hogy a jövő megmérgezze a jelent! Menjetek ki a szabadba! A természet jó hatással lesz rátok.

Skorpió

10.23 - 11.21

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

A mai napon a nagy baráti beszélgetéseké és a felhõtlen kapcsolatápolásé lehet a fõszerep, hogy, ha nem hagyja, hogy az éles nyelvek eltereljék figyelmét az életben igazán fontos dolgokról. A mai nap tehát tökéletes táptalajt biztosít egy kellemes esti kikapcsolódás érdemi megéléséhez, ami, ráadásul, különösen izgalmas eseményekkel is kecsegtethet, egy-egy új ismerõshöz fûzõdõen. Ki tudja, talán pont eme újdonsült ismeretség hiányzott még az életébõl!

Egy vasárnapi fényszög szerint a párod ezen a hétvégén kibírhatatlan lehet. Folyton bosszankodik valami, vagy valaki miatt. Érthető, de ez nem segít. Jól tennéd, ha gyengéden megsimogatnád, megölelnéd, megcsókolnád. A te szerelmed a legjobb gyógyszer minden bosszúságára.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: