Nyilas

11.22 - 12.21

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma, különösen intenzíven jelentkezõ, intellektuális beállítottsága miatt, mindenképpen érdemes lenne szerveznie, csak így váratlanul, egy izgalmasnak ígérkezõ kulturális programot magának és akár barátainak is. Ez lehet egy mozizás, könyvtárlátogatás, vagy akár egy múzeumi tárlat megtekintése. Fura, de ma meglepõen jól érezheti magát egy ilyen program során még akkor is, ha elsõre nem is hangzik valami jól az egész! Talán lehet, hogy nem is az újdonsült program, hanem inkább az általa, ismerõseiben, barátaiban felszínre került, eddig ismeretlen tulajdonságok dobják fel így? Tesztelje!

Augusztus első hétvégéje nem lesz feszültségmentes. Ez a nyár sokkal rázósabb, mint eddig bármelyik. Most is vannak nehéz konstellációk az égen. Ettől még csinálhattok egy csodás hétvégét. Tőletek függ, hogy mit hoztok ki ebből. „Ha a sors citromot ad, kérj hozzá egy Martinit!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-05 - Ma egy igen jó ötlete támadhat egy szerelmi dilemma megoldására...

Bak

12.22 - 01.19

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma úgy érezheti, hogy kifejezetten elszigetelõdött mostanában a nagy átlagtól, s csak néhány ember érti meg igazán. Ez valóban nem egy téves következtetés, kedves Bak, de higgye el, jobb is ez így. Inkább csupán néhány, de igaz barát, mint egy csomó ismerõs, haver, cimbora, vagy barátnõ, akik aztán, amikor éppen nem túl rózsás a helyzet, hirtelen pont sohasem érnek rá semmire... A többieknek tehát elég csak azt látni önben, amit szívesen megmutat nekik is.

Egy csúnya bolygó szembenállás szerint szombaton kiakadhatsz a párod megszólalásától. Nem szabadna rámordulnod. Hiszen lehet saját véleménye. Nincs világvége, ha nem értetek egyet. Elengedhetetlen, hogy toleráns legyél vele, nehogy elhúzódó viszály alakuljon ki!

Vízöntő

01.20 - 02.18

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Ma igen változékony lehet ön körül a hangulat, kedves vízöntõ. Ezen szélsõséges hangulatingadozások miatt ön is könnyen azt érezheti, hogy egyik percben minden tökéletes, erõsnek és kitartónak hiszi magát, míg egy kis idõ múlva meg már minden olyan megkeseredettnek tûnik, s erejét veszti. Ezt a jelenséget tovább fokozhatja, hogy néha kicsit túl sok energiáját is pazarolja mások megsegítésére, sõt, sokszor olyanokéra, akik talán meg sem érdemlik, s ettõl maga is vegyes érzelmekkel telítõdhet, melyek néha túlcsordulnak. Próbálja meg valahogy belõni az arany középutat!

A kedvesed szeretné, ha végighallgatnád. Tele van problémával, amit veled szeretne megosztani. Ezt te ne tehernek, hanem megtiszteltetésnek vedd! És ne feledjétek, hogy a nyár hamar elillan, ha nem veszitek ki belőle azt, amit nyújtani tud: fagyi, strand, kerti grillezés, stb.

Így üzennek az angyalok, vegyük észre őket!

Halak

02.19 - 03.20

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-13)

Próbáljon meg ma nem túl sok idõt tölteni egy-egy kérdéssel, kedves Halak! Erre most azért van szükség, mert, az életének bizonyos területén való lemaradásának fõbb oka az, hogy annyira törekszik néha a dolgok megértésén, hogy szinte teljesen elveszik a részletekben. Alapossága persze alapvetõen jó dolog, de annak túlzásba vitele már nem. Gyakorolja ma tehát a gyors döntéshozatalt, s a dolgok átfogó szemléletét, akkor sokat haladhat és persze fejlõdhet a mai nap során! Nem fog csalódni meglátja!

A gyerekek, vagy gyerekes felnőttek hozhatnak ki a sodrodból. Biztos igazad van. Kérdés, hogy ez nem öngól-e? Ha az, akkor hagyd abba a bosszankodást! Inkább csinálj jeges teát, gyümölcsös limonádét, vagy színes long drinket, és koccints az augusztusra a szerelmeddel!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: