Kos

03.21 - 04.19
Szombaton nosztalgikus, sőt szentimentális hangulat lesz úrrá rajta. Elsírhatod magad, amitől a kedvesed megijedhet, mert azt hiheti, hogy megbántott. Vasárnap már a Nap a Nyilasban jár, ami felvillanyoz, és helyreállítja a jókedvedet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai napon szükségét érezheti, hogy néhány aprósággal, esetleg ötletes, innen-onnan ellesett trükkökkel, feldobja otthonát, kedves Nyilas. Ez mindenképpen egy remek ötlet, hiszen igazán csak akkor lehet a lakás az ember otthona is egyben, ha, ahogy mi is, folyamatosan változik, kicsit érintetlen marad, kicsit megújul. Nos, a mai napi kreatív energiái eme másodiknak fognak kedvezni, így ne késlekedjen. Irány a hobbi-, vagy háztartási bolt és díszítésre fel!

Bika

04.20 - 05.20
A szerelem lesz a fókuszodban. A bolygók azt mutatják, hogy szíved szerint kényeztetnéd a szerelmedet. Ne fogd vissza magad! Bármi jól fog esni neki: egy finom reggeli, egy illóolajos masszázs, stb. Meglepheted, vagy megkérdezheted. Ahogy akarod.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Kétségtelen, hogy ön, kedves Bika, különös érzékenységet mutat mások érzései, problémái iránt és az sem vitás, hogy ez inkább áldás, mint átok, azonban mégis néha vannak olyan pillanatok az életben, amikor éppen eme különös szenzitivitásának köszönhetõen kerül bajba, vagy sérül meg érzelmileg. Legyen ma különösen óvatos, amikor megértést tanúsít valaki iránt, s különösen gondolja át, milyen tanáccsal is látja el az illetõt, aki most nem biztos, hogy egy hullámhosszon van önnel, ami még konfliktusokhoz vezethet, ha nem elég körültekintõ.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-05 - Ma egy igen jó ötlete támadhat egy szerelmi dilemma megoldására....

Ikrek

05.21 - 06.21
Szombaton még nem leszel topon. Nyomaszthatnak a munkával kapcsolatos gondok. De vasárnap visszanyered a formádat, aminek a párod fog a legjobban örülni. Innentől kezdve mindegy, hogy mit csináltok, csak csináljátok együtt, édes kettesben!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai nap olyannyira sok tennivalója akadhat, hogy úgy érzi, mintha csak egy forgóajtóba akadt volna egész napra. Az egyik elintézni való, követi a másikat, no és persze, az sem kizárt, hogy egyesek bürokratikus hozzáállása is megkeseríti ügyintézéseit. Ne csüggedjen. Túl lesz ezen is hamarosan, s estére már egy kellemes fotelben, otthon ülve kuporodhat egy csésze tea, vagy kakaó mellett a kedvenc mûsora, vagy egy jó film elé. A nehéz idõkben, gondoljon erre!

Rák

06.22 - 07.22
Hihetetlen szerencsés vagy, mert szombaton Nap és Vénusz, vasárnap Hold küld neked szerencsés fényszöget. Elemedben leszel, ami a kedvesedre is jó hatással lesz. Bármi aggasztja őt, te képes vagy megvigasztalni, megnyugtatni őt…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Ma könnyen kipukkadhat a buborék, kedves Rák, ami egy igen nagy csalódáshoz vezethet. Tartsa azonban a lelket önben büszkesége és az, hogy ne adja meg az örömet csalódása tárgyának, hogy összetörni látja önt. Jusson eszébe, hogy a tévedéseknek is megvannak a maga elõnyeik, és ha az ember nem süpped bele a fájdalmába, akkor bizony sokat tanulhat belõlük, legyenek bármily kellemetlenek is. Gondoljon erre és emelkedjen felül!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: