Nyilas

11.22 - 12.21
Végre eljött a te időd: szombaton este a Nap belép a Nyilasba. Előtte kissé gyászos lehet a kedved. Utána annál ragyogóbb. A születésnapod közeledte ragyogó ürügy az ünneplésre. Kibonthattok egy üveg pezsgőt, süthettek tortát. Bármit megtehettek.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Bak

12.22 - 01.19
Hétvégén dőlj hátra, és engedd át az irányítást a párodnak! Boldoggá teszed, ha ő döntheti el, hogy mit csináljatok. Ez óriási bizalom a részedről, ami számára egy igazi ajándék. Kérdés, hogy képes vagy-e erre. Tanulságos lesz ezt átgondolnod.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma könnyen a hatalmába kerítheti a pesszimizmus, kedves Bak, vagy legalábbis, minden poharat félig üresnek lát, nem pedig félig telinek. Az is elõfordulhat, hogy úgy érzi, mintha folyton csak körbe-körbe menne. Bármelyikrõl is legyen szó, higgye el, nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek tûnik, csupán csak arról van szó, hogy kissé túlterhelt mostanában. Pihenjen egy kicsit, s meglátja, holnap máris derûsebben ébred majd!

Szerdai Horoszkóp - Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne...

Vízöntő

01.20 - 02.18
Egészen más lesz ez a 2 nap. Szombaton képtelen vagy a kedvesedre figyelni. Leplezd, mert vasárnap már nem lesz ilyen gond! Sőt elöntenek az érzések, amit ő nagyon fog értékelni. Imádja, ha előjön belőled a szentimentális éned, amit többnyire rejtegetsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Halak

02.19 - 03.20
Sok változás zajlik az égen. De téged minden bolygó jegyváltás kedvezően érint. A párod irigykedhet. Nem érti, hogy mitől vagy ennyire jól. Elkezdhet gyanakodni. Minél előbb nyugtasd meg! Ne engedd, hogy eluralkodjon rajta a féltékenység!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma kétségei támadhatnak, hogy a megfelelõ személynek, a megfelelõ idõpontban, a megfelelõ dolgokat mondta-e, s ez teljesen elbizonytalaníthatja. Ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha ma esetleg egy kicsit locsi-fecsi módon viselkedik, kedves Halak, hiszen ezt nem rossz-szándékból teszi, egyszerûen csak szeret mindenrõl nyíltan beszélni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: