Kos

Mindkét napon feszültség feszülhet közöttetek. Nem érdemes „rángatni az oroszlán bajuszát”. Vagyis ne provokáld a párodat! Ha ideges vagy, inkább vonulj félre, és ne rajta vezesd le! Mindezt tudod, és most gyakorolhatod is, ha időben kapcsolsz…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma elméje próbál logikusan magyarázni valamit és sugalmazni a zökkenõ-mentesebb utat, ugyanakkor szíve ezzel szemben teljesen másképpen látja a dolgokat. Érdemes most az utóbbira hallgatnia, kedves Kos, még, ha ez esetben nagyobb is a sérülés veszélye, mert késõbb örökké bánhatja majd, hogy nem szíve szerint cselekedett. Néha bizony vannak olyan dolgok az életben, melyeket képtelen ép ésszel kontrollálni az ember, s kénytelen kockáztatni és minden észérv ellenére is, szívére hallgatni, mert vagy így, vagy úgy, de a végére pontosan érzi, hogy ez az egyetlen helyes út, s nem is volt soha más választás.

Bika

Szombaton fáradtság lehet úrrá rajtad. Rosszul viseled, ha a kedvesed nyaggat, és folyamatosan feladatokat ad neked. Vasárnap sem lesz könnyebb a helyzet a bolygók szerint. Szóval egész hétvégén vigyáznotok kell egymásra és a kapcsolatotokra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Attól függetlenül, hogy ma nem igazán érzi jól magát, ne hagyja, hogy ez a rosszkedv, vagy akárcsak nyomott hangulat, tönkre tegye az egész napját, kedves Bika! Természetes, hogy elkeserítik az embert a világban sajnos nap, mint nap végbemenõ rossz dolgok, de ugyanakkor, ha mindig csak ilyesmivel törõdik az ember, s hagyja le is törni magát miattuk, attól az bizony még nem segít a helyzeten, sõt, csak tovább terjeszti a környezetében élõkre is a lehangoltságot. A drámai helyzetekre tehát inkább tettekkel és jó hangulatból fakadó lelkesedéssel próbáljon meg reagálni, legalább is amennyire lehetséges, hisz most ezzel tehet a legtöbbet magáért és másokért.

Íme a leggyakoribb hazugságok, amiket a csillagjegyektől hallhatsz

Ikrek

Eszméletlen mozgalmas hét áll mögöttetek. Ezt muszáj kipihennetek. Egy kis lustálkodás mellett tanácsos kimozdulnotok a négy fal közül. Használjátok ki a jó időt, amíg lehet! És ne másokról beszélgessetek, hanem egymásról, magatokról!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap folyamán, rendkívül jó meglátásainak köszönhetõen, könnyen lehet, hogy ön lesz a megmentõje a környezetében élõknek, kedves Ikrek! Ne piruljon, ha ezért dicsérik és felnéznek önre, hiszen megérdemli, ugyanis, attól még, hogy önnek ez természetes, másoknak még lehet igenis becses és nagy cselekedet, amit ma tett. Élvezze kicsit a sikert. Este ennek megfelelõen kényeztesse magát valami finomsággal és egy kikapcsoló, vagy romantikus programmal, hogy kellõképpen kiürítse elméjét, alkalmassá téve ezzel a friss gondolatok befogadására.

Rák

Legyél őszinte: mersz még gyerek lenni? Mersz bohóckodni? Mersz játszani? A szerelmed szívesen partner lesz mindenféle vidám dologban. Kérdés, hogy mire vállalkoztok? Jól tennéd, ha átadnád magad a játéknak, és nem akarnál felnőtt lenni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: