Kos

03.21 - 04.19
Szombat reggel vita pattanhat ki köztetek a pénz miatt. Ez felesleges. Szóval hagyjátok abba! Déltől helyre áll a harmónia, és kezdődhet egy kitűnő hétvége, amibe bele kéne férnie egy kis mozgásnak. Ez lehet sport, takarítás, vagy valami más…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma valahogy úgy érezheti, kedves Kos, mintha nem lennének a helyén a dolgok, s ez által minden kissé zavarosnak tûnhet. Fontos, hogy ne kapkodjon, ugyanakkor, törekedjen arra, hogy mielõbb rendbe tegye, amivel gondok vannak. Ez sok erõfeszítést igényelhet, de megéri, mert ezzel elejét veheti egy még nagyobb káosznak!

Bika

04.20 - 05.20
A szombati ellentétes hatású fényszögek fura reakciót hoznak ki belőled: egyszerre leszel ingerült és nyugodt. Előbbi hamar elmúlik, ha nem kezdesz el vádaskodni. Vasárnap rendbe jön minden. Főleg, ha nem vesztetek össze szombaton.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma fizikailag és energetikailag, egyaránt formába kerülhet, ugyanakkor egy jókora önbizalomra is szüksége lehet ahhoz, hogy nagy eredményeket érhessen le. Ha híján van ennek, kedves Bika, mindenképpen erõsítse meg magát e téren, ugyanis van oka rá, hogy bízzon magában és büszke lehessen arra, ami!

Napi Karmahoroszkóp június 13. – Van néhány remek ötleted a mai napra és a világ készen áll rá, hogy...

Ikrek

05.21 - 06.21
Számodra ez a hétvége a szerelmedről és kapcsolatotok ünnepléséről szól. Számold ki, hogy hány hónapja, hány napja vagytok együtt, és lepd meg valamivel a szerelmedet! Legyen ez apróság és személyes, amit csak ti ketten értetek! Meglátod, örülni fog.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma kissé összezavarodhat néhány furcsa, talán érthetetlen esemény miatt, ami ma ön körül zajlik. Ami most segíthet kijutni a labirintusból, az a racionális gondolkodás, és az aktuális folyamatok részletes kielemzése, ehhez azonban idõ kell. Ne hagyja, hogy sürgessék, ugyanis a kapkodás most nem vezetne semmi jóra. Figyeljen, tanuljon, okuljon, s csak aztán fejtse ki végleges álláspontját, akkor nem lehet semmi baj, kedves Ikrek!

Rák

06.22 - 07.22
Bízol a párodban? Tesztelheted magadat ilyen szempontból ezen a hétvégén: engedd meg, hogy ő döntsön! Ne szabj előfeltételeket! Ha az derül ki, hogy te akarsz mindent iránytani, akkor el kéne gondolkoznod azon, hogy miért ragaszkodsz ehhez.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma semmi sem az, aminek látszik, kedves Rák, így legyen nagyon óvatos, s fontolja meg alaposan, mire is mond igent, ugyanis az hosszútávon, sok munkával járhat, ha meggondolatlanul cselekszik! Legyen kritikus, de ettõl függetlenül persze ne is utasítson el kategorikusan semmit, hiszen ma esélye van egy olyan ajánlatra is, ami hosszútávon utat nyithat a sikerhez!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: