Kos

03.21 - 04.19

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Szombaton fantasztikusan kedvező konstellációk lesznek az égen, amelyek felélénkítik a társasági életeteket. Tőletek függ, hogy ez pontosan milyen formában valósulhat meg. A józanság megőrzése most is fontos.

Ilyen pozitív változást hoz az év második fele a csillagjegyeknek, ez vár ránk júliustól!

Bika

04.20 - 05.20

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

Biztos, hogy van dugi pénzed. Ezen a hétvégén a kedvesed szeretné, ha elárulnád, hogy mennyi, és hogy hol tartod. Neked kell eldöntened, hogy felfeded-e a titkodat, vagy tagadás helyett egy részét vallod be.

Ikrek

05.21 - 06.21

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

Szombaton szárnyalni fogsz az égi folyamatok szerint. Végre könnyűnek és áldottnak érzed magad. Ettől eszméletlen vonzóvá válsz. A szerelmed anno ebbe szeretett bele. Emeld fel őt magadhoz és repüljetek együtt!

Rák

06.22 - 07.22

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

Sajnos a párod lelkesedésével nem tudsz együtt érezni szombaton. Látod, hallod, érted, amit mond, mégse ragad át rád. Másnap erre sokkal nagyobb esélyt mutatnak a bolygók. Vasárnap képes leszel követni őt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: