Az Ikrek számára nyugodt és harmonikus lesz ez a két nap, a Rákok is jobban teszik, ha a pihenés, láblógatás mellett döntenek. A Mérlegeket különös érzelmi hatások érhetik, a Nyilasok hétvégéje pedig jobb lesz, mint ahogy elképzelték. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma tele lesz bizalommal és lelkesedéssel, kedves Nyilas. Ma úgy ébred, hogy mosolyogni van kedve mindenkire, s ez bizony ragadós. Kisugárzása jó hatással van mindenkire, akivel találkozik. Élvezze bátran az életet, s ha lehet, akár minden nap. Este romantikus meglepetés várhatja.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Családtagjaid vagy a barátaid alaposan próbára teszik a türelmedet, hisz nem kímélnek, elvárásokat támasztanak veled szemben, furcsa kérdésekkel traktálnak, rá akarnak venni olyasmire, amihez nincs kedved. A lelki békéd megbomlik, de semmi sem történik véletlenül. Talán egyetlen pillanatod sem marad a harmónia megélésére, de végül szombat délutánra felveszed másokkal a ritmust, és remekül fogod érezni magadat. Jó hír, hogy senki nem akar neked rosszat, de mivel nem közölted velük egyértelműen és időben, hogy mivel is szeretnéd tölteni a hétvégédet, minden percedet beosztották saját kedvük szerint. Hagyd, hogy szeressenek!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp - Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban....

Bika

Dolgos hétvége vár rád, a pihenés kevésbé lesz vonzó számodra, viszont rengeteg programot terveztél be, és nem hagyod magadat ezekről lebeszélni. Jól teszed! Persze, közben azt se feledd, hogy tetemes mennyiségű az elmaradt teendőd, és bizony nemcsak az otthoni tennivalókkal vagy megcsúszva, hanem baráti, rokoni szívességeket is ígértél. Emellett közvetlen környezetedből valaki további plusz feladatokat is rád testál, és aligha lesz alkalmad ezek elutasítására, hisz már ő is kisegített téged többször. Ne ess azonban kétségbe, mert vasárnap délre mindennel végzel, csak neki kell durálnod magad.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Jellemzően nyugodt és harmonikus lesz ez a két nap, elsősorban olyan dolgokat cselekedj meg, amik békével töltenek el, így pedig lecsillapítják az elmédet. Legyen ezek közt olyan is, amire régóta nem volt időd – főleg, ha az a kreatív gondolatok beindításával is együtt jár. Jól fog esni, hogy kapkodás helyett csak úgy könnyedén lebeghetsz, és senki nem támaszt veled szemben elvárásokat. Ám vasárnap egy kisebb családi vagy baráti bonyodalom alakulhat ki, ami elől fuss messzire. Ha nem a te dolgod, így tudsz mentesülni a békebírói feladatok alól. Töltsd kellemesen a vasárnapot, a morgolódást kerüld messzire.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Van egy fontos tennivalód! Gondold át sürgősen, vajon tényleg fárasztó programok sokaságán akarsz-e részt venni a hétvégén, vagy bevállalod a csendet, a békét és a végtelen nyugalmat, mint egyébként remek társakat. Ha a másokkal közösen tervezett dolgok bármelyikéről tudod, hogy az téged testileg és szellemileg kifáraszt, akkor inkább hagyd ki, és vállald fel, hogy valaki picit megorrol rád. Bátran dönts a pihenés, láblógatás mellett, illetve olyan otthoni teendőket helyezz előtérbe, amik megnyugtatnak, lecsillapítják az elmédet. Mindenképpen össze kell szedned magad, hisz mostanság kevés időd volt magadra. Most lesz?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: