A Rákok hétvégéje sokkal jobban alakul majd, mint ahogy várták, izgalmas és örömteli pillanatokkal lesz tele. A Skorpiók sem panaszkodhatnak, ugyanis ők is csodás élményeket élhetnek át a következő napokban. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma egy nagy üzleti lehetõség tárulhat fel ön elõtt, esetleg egy régebbi befektetéssel kapcsolatban nyílnak meg új utak. Akárhogy is, fontolja meg alaposan, merre tovább, mert most egyenesen a dupla, vagy semmi lehet a tét!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ha a családoddal, a barátaiddal fontos rendeznivalóid vannak, azok megbeszélését feltétlenül szombatra időzítsd! Ekkor a Merkúr megkönnyíti a kommunikációt és a kompromisszumhoz való eljutást. Ezt követően békében telhet az ünnep hátralévő része. A nem szócskát töröld ki a fejedből, bármi kerüljön szóba, elsősorban a mindkét fél számára megfelelő megállapodást keresd. Ez hosszú távon meg fogja hozni a várt eredményeket, így mindenki örömteli, boldog és elégedett lesz. A kommunikáció gördülékenysége adja az ünnep pozitív alaphangulatát, s most olyasmit is kimondhatsz, amit eddig nem mertél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp (február 10 - 16.) - Igen jelentős, egyben hosszú távra előremutató élmények és változások várnak rád ezekben a napokban!

Bika

Remek hétvége, kiváló lehetőségekkel, csupa ünnepi hangulattal és pillanattal! Azt kívánod már szombaton, bár soha ne érne véget ez a két nap, olyannyira kedved szerint alakul minden. Jól érzed magadat, bárhol, bárkikkel is töltsd az időt, minden örömöt fog okozni – és az ünnep ezen csak tovább emel. Régen volt már olyan harmonikus hétvégéd, amikor mindenre jutott időd és energiád. Van kedved pepecselni a konyhában, meglepni a környezetedben felbukkanó gyerekeket – sőt akár felnőtteket is – apróságokkal, és még csak rohannod sem kell. Sütés, főzés, tojásfestés, egyszerűen élvezd az ünnepet!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Túl vagy a munkahét jelentősebb és fárasztóbb részén... legalábbis ezt gondolod, aztán hamar kiderül, hogy itt a húsvét, és még sok dolgot meg kell tenned ahhoz, hogy mindenki kívánságát teljesítsd. Ha úgy alakul, akkor konyhatündérré is kell válnod, amit egyébként élvezni fogsz, de abból sem kell titkot csinálnod, ha ez fáraszt téged. Az lehet a titkos energiaforrásod, hogy szeretet vesz körül, és számos dicséretet is sikerül bezsebelned, ami a hosszú hétvégén folyamatos vidámsággal tölt el. Hab a tortán, hogy a húsvét is a terveidnek megfelelően zajlik, de azért mindenképpen figyelj oda szeretteidre, akik szeretnének veled lenni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Kedvező körülményekkel indul a hétvégéd, és végül sokkal jobban alakul, mint azt eltervezted! A szombatod mozgalmas és izgalmas lesz, telis-tele örömteli pillanatokkal, emellett az ünnepi mozzanatok sem maradnak el. Ugyanakkor sok apró feladatot meg kell oldanod, tehát találj rá az arany középútra, hogy mind a saját, mind mások igényeinek meg tudj felelni. Szükség lesz a szorgalmadra, hisz a különféle teendők türelmet és odafigyelést igényelnek tőled. Ám cserébe vasárnap már nyugalom és harmónia ölel körbe, és rátelepszik az életedre a húsvéti ünnep varázsa.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: