A Kosok hétvégéjén minden úgy fog történni, ahogy remélték, már-már túl jól is alakulnak a dolgok. A Bikákat a béke és a nyugalom lengi körül, a Nyilasoknak viszont kikapcsolódásra van szükségük, ezért jobban teszik, ha kimozdulnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma tele lesz bizalommal és lelkesedéssel, kedves Nyilas. Ma úgy ébred, hogy mosolyogni van kedve mindenkire, s ez bizony ragadós. Kisugárzása jó hatással van mindenkire, akivel találkozik. Élvezze bátran az életet, s ha lehet, akár minden nap. Este romantikus meglepetés várhatja.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Szombaton minden úgy fog történni, ahogy reméled, szinte már-már túl jól alakulnak a dolgok. Hidd el, hogy ez veled történik. Ha épp békére vágysz, azt kapod, ha bulira, hát akkor azt kínálja neked a sors. Terveid apránként, de biztosan megvalósulnak. Vasárnap elégedett lehetsz elért eredményeiddel, és kiderül számodra, hogy még mindig tartogat az élet kellemes meglepetéseket. Egy olyan információ jut a birtokodba, ami eleinte lényegtelennek tűnik, sőt, el is ereszted a füled mellett. Ám hamar rájössz, talán épp ez az a lehetőség, amire régóta vártál. Ha valakivel rendezned kell a kapcsolatodat, most tedd meg!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-23

Bika

Szombaton a béke és a nyugalom érzése leng körül, és a környezeted is örül annak, ha a hangos társasági élet helyett kissé visszahúzódsz. Jól fog esni ez, hisz egész héten tetted a dolgodat, ügyeket intéztél, sőt, sokszor plusz feladatokat is vállaltál. Ám most ki kell pihenned a fáradalmakat, fontos, hogy ne erőltess olyasmit magadra, amihez nincs kedved! Mindeközben lehetsz engedékeny szeretteiddel, ám csakis addig a határig, amíg az neked még jólesik. Ne hagyd, hogy bárki kihasználjon, mondj nemet arra, ami nem tetszik, ami nem vonz. A gyermekek társaságában töltött idő kifejezetten hasznos lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A szombati napod jól telik, szerencsére nem lesz olyan kötelezettséged, ami keresztbe húzná a számításaidat. Mindent formálhatsz kedvedre, úgy, ahogy neked tetszik, s ha nem vágysz mozgalmasságra és hangos társasági életre, hát az is rendben van. A nyugalom most kifejezetten felvidít, hisz nem forgatagra ácsingózol, hanem békére. Közvetlen környezeted tagjai ezt a döntésedet díjazni fogják. Kerüld el azt, hogy most fontos válaszokat erőltessenek ki belőled. Halassz minden ilyen jellegű ügyet a jövő hétre – igazán nincs miért sietni. Hétvége van, így ennek megfelelő programokat válassz magadnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ez a hétvége okozhat egy kis bonyodalmat, ugyanis a fogyó hold érzelmileg megingathat, nem látod a fától az erdőt, így pedig könnyen mondasz igent vagy épp nemet olyasmire, amit nem gondoltál át részletesen. Hirtelen sok kérdőjel bukkanhat fel a gondolataid között, amikre szeretnél mihamarabb választ találni, ugyanakkor el kell fogadnod, hogy nem mindre érkezik felelet, illetve nem olyan, ami tetszene. Tudatosítsd magadban, hogy nem a gyors válaszok lényegesek, sokkal inkább az, hogy a problémás dolgokon rágódj kicsit, megértsd a különböző folyamatokat, így pedig a megoldások is elfogadhatóvá válnak. Ha erre hajlandó vagy időt szánni a hétvégén, akkor meglepően jó dolgokban lesz részed.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: