A Bikák számára a hétvégén a jó hangulat garantált: örömteli, élményekben gazdag lesz ez a két nap, de a Mérlegeknek sem lesz oka panaszra: most több lehetőség is megnyílik előttük. A Vízöntők napjai jól alakulnak: a kellemes szombat este után egy még jobb vasárnap következik. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, bármi is történjék, várja izgalommal az estét, kedves Vízöntõ, ugyanis akkor nagy eséllyel, valami csodálatos dolgokban lehet része, persze, csak, ha nem zárkózik el ma kategorikusan a jótól. Legyen nyitott és kíváncsi, s feledhetetlen élményekkel gazdagodhat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Az égi konstellációk azt ígérik, hogy minden a kedved szerint alakul ezen a hétvégén. Szombaton biztosan végre tudod hajtani a megtervezett lépéseket – hát tégy olyasmit, amire régóta vágysz! Ugyanakkor lényeges, hogy olyan emberekkel töltsd az idődet, akiket szeretsz, tisztelsz vagy tanulhatsz tőlük. A szombattal ellentétben a vasárnap egészen eltérő energetikákat rejt, kicsit hangosabb, zajosabb, kihívásokkal telibb lehet minden. Talán két – általad kedvelt – személy között fura viszály dúl, aminek közepén egy tárgy vagy egy elrendezetlen ügy áll. Ám ekkor színre lépsz, és diplomáciai képességednek köszönhetően elsimítod a dolgot. Ezért mindenki rettentő hálás lesz neked.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - A csillagok állása kedvező, aminek kihasználhatja az előnyeit...

Bika

Jó hangulatú, emellett örömteli, élményekben gazdag hétvége vár rád, csakis olyan dolgokat tégy, amik valóban kedvedre vannak! Mivel a kötelezettségeket már letudtad a héten, ezért végre mindenre és mindenkire jut időd, energiád. Ha valaki mégis morgolódna, hogy nem figyelsz rá eléggé, esetleg elfelejtettél beváltani egy ígéretet, akkor pótold azt sürgősen. A közösen eltöltött órákat szeretteid nagyra fogják értékelni, így olyan két napot tudhattok majd a hátatok mögött, ami rengeteg emlékezetes élménnyel gyarapít mindenkit.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A hétvége első felében, délelőtt minden ígéretet teljesíts, és tedd ezt gyorsan, hisz este mindenképpen valamilyen izgalmas program vár rád. A négy fal elhagyása kötelező, ugyanis a jelenléteddel fergeteges hangulat garantált. Szükséged van tartalmas kikapcsolódásra, hisz fárasztók voltak az elmúlt napok. Ha valakivel kényszerből kell találkoznod, hogy elrendezzetek valamit, azt még szombatra időzítsd, így a vasárnapod békében telhet. Bátran ereszd szabadjára a fantáziádat, tervezd meg a következő időszak teendőit, vedd számba, kinek és mit ígértél mostanság, mert meglehet, hogy valami elkerüli a figyelmedet, és ez vasárnap galibát okozhat körülötted.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Vajon mi idézi elő benned a folyamatos kétkedést? Hibáztál? Valamilyen ígéretet nem teljesítettél? Netán csak húzod az időt egy szükséges változással kapcsolatban? Akkor ideje, hogy a tettek mezejére lépj! Hab a tortán, hogy ez a hétvége remek terepet kínál arra, hogy gyökeres módosításokat végezz – akár önmagadon, akár a környezeteden. A saját érdekedben kell kimozdulnod a megszokásokból, akár csak annyira, hogy áttologatod a bútoraidat, új dolgot próbálsz ki a konyhában, esetleg ismeretlen társasághoz csatlakozol, új helyeket fedezel fel. Kedves szavak, pozitív gondolatok, néhány ölelés – ezeket iktasd be a hétvége minden percébe!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: