Oroszlán

Már nagyon vártad ezt a hétvégét? Nos, minden adott ahhoz, hogy jó legyen, és minden terved megvalósuljon. Örülj annak, hogy a kedvedben akarnak járni mások, és te is tehetsz valamit a környezetedért. Használd ki azokat a pozitív energiákat, amelyek szerelmi életedben kezdenek megmutatkozni. Ha elkötelezett vagy, lényeges döntést hozhattok. Ne azt nézd, hogy az adott pillanatban mit érzel, hanem elemezz ki minden részletet, mert a helyzet vége mindenképp neked kedvez! Ha keresed az igazit, tudd, hogy ott somfordál körülötted! Tilos a munka, legfeljebb a tanulás az, amire időt szánhatsz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Talán hideg van odakint, ám ez nem jelentheti azt, hogy bezárkózhatsz a négy fal közé, csak azért, mert ott van meleg. Öltözz fel, keress szabadidős programot házon kívül! Az egészségednek biztosan jót tesz egy kis friss levegő, ezt te is tudod! Ha az ad aggodalomra okot, hogy nincs hozzá partnered, hát keress egy családtagot vagy barátot a kifogások helyett! A szombati napod feltétlenül legyen mozgalmas, a vasárnapot tervezheted kicsit békésebbre, csendesebbre. Ügyelj arra, hogy aludj eleget, mert a jövő héten nagy kalandok várnak rád.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek nem tanulnak a hibáikból

Mérleg

Légy kellően türelmes a szeretteiddel, barátaiddal, sőt még a szomszédaiddal is, ellenkező esetben ezen a hétvégén heves konfliktust generálhatsz – kapkodás, morgolódás miatt. Adj lehetőséget mindenkinek arra, hogy szabadon engedhesse a gondolatait, hisz minden éremnek két oldala van. Ha kell, hát a békesség kedvéért nyeld le a békát, fogd vissza magadat, ne erőltesd rá senkire a véleményedet. Talán jót tenne neked az egyedüllét, így csendben gondolkodhatnál, és talán arra is rájönnél, hogy itt-ott hibáztál. Ha ezt belátod, sok minden könnyebbé válik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Végre hétvége van! Amint mód adódik arra, hogy eltávolodj a munka vagy a tanulás mókuskerekétől, hát tedd meg ezt gyorsan! Már péntek este ereszd el magadat, fantáziálj bátran, szervezz jó programot, szombaton pedig szabadulj meg a gőztől. Nem baj, ha a környezeted meglepődik azon, hogy eltérsz a megszokott rutintól. Az a lényeg, hogy te jól érezd magadat, ne törődj mások véleményével. Ezen a hétvégén semmiképpen se! Mindenki mondandóját hallgasd meg, de nem kell azonnal ugrani, és megfelelni az elvárásoknak. Fogadj be minden új információt, szűrd le a lényeget, a többi nem számít!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: