Kos

03.21 - 04.19

Szombaton kicsit szomorkás lesz a hangulatod. Szinte semminek nem tudsz örülni. A kedvesed igyekszik felvidítani téged, de próbálkozása kudarcra van ítélve. De vasárnapra megjön az eredmény: kivirulsz, visszatér a jókedved. Nem kizárt, hogy ennek van köze a szombati munkanaphoz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Kedves Kos, ma lehet, hogy a hangulata egy kissé nyomasztó lesz, valamint bizony rá kellhet szánnia magát, hogy foglalkozzon egy rég elkerült problémával. Amennyiben otthonában van egy már rég érõ konfliktus, amit beletörõdve a kellemetlenségbe inkább mindig halogatott, most ne tegye, próbáljon megoldást találni, lehetõleg olyat, ami kompromisszumon alapszik. Vigyázzon, hiszékenysége könnyen csapdába csalhatja.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

04.20 - 05.20

Ezüst vasárnap hétvégéjének szombatján hiába kell dolgozni, te az otthon melegére és összebújásra vágysz. Vasárnap aktívabb társasági életet szeretnél. Jól tennéd, ha mindezt egyeztetnéd a pároddal. Ha nem vagytok ugyanabban a fázisban, akkor elkerülhetetlenül össze fogtok kapni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Itt az idõ, kedves Bika, hogy elgondolkodjon azon, kik is a valódi barátai, kik azok az emberek, akikre nap mint nap hallgat, akiknek elfogadja a tanácsait, mert lehet, hogy valaki csúnyán manipulálta önt. Lehet, hogy ez az illetõ csak az ön érdekében cselekedett így, de hosszú távon egy ilyen barátság nem segítõ, inkább irányító hatású. Jobb az ilyet minél elõbb tisztázni.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-07-24 - A mai nap az öné lehet szerelmi téren...

Ikrek

05.21 - 06.21

A szombati nap a romantika jegyében fog telni. Kivételesen ez most nincs ellenedre, aminek a szerelmed fog a legjobban örülni. Lepd meg valami romantikus programmal: forralt borozás a szabadban, vagy korcsolyázás, vagy szerelmes film a moziban! Vasárnap sem késő ilyesmit szervezni…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-20)

Ma egy izgalmas idõszak kezdõdhet az életében, kedves Ikrek. Ami a párkapcsolatát illeti, ha még nincs, úgy most megtalálhatja leendõ kedvesét, ha van, nagy elhatározást hozhatnak párjával, melyre igazán alapozhatja jövõjét. Ilyen lehet egy közös lakás vétele, de az is lehet, hogy most döntenek úgy, bizony belevágnak a babaprojektbe.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: