Kos

03.21 - 04.19

Szombaton kicsit szomorkás lesz a hangulatod. Szinte semminek nem tudsz örülni. A kedvesed igyekszik felvidítani téged, de próbálkozása kudarcra van ítélve. De vasárnapra megjön az eredmény: kivirulsz, visszatér a jókedved. Nem kizárt, hogy ennek van köze a szombati munkanaphoz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma legyen nagyon óvatos a viccelõdéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerû félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elõvigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielõtt az elharapózna!

Bika

04.20 - 05.20

Ezüst vasárnap hétvégéjének szombatján hiába kell dolgozni, te az otthon melegére és összebújásra vágysz. Vasárnap aktívabb társasági életet szeretnél. Jól tennéd, ha mindezt egyeztetnéd a pároddal. Ha nem vagytok ugyanabban a fázisban, akkor elkerülhetetlenül össze fogtok kapni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

A mai napon, sokat adhat önnek a közösség, amelyben tevékenykedik, ugyanakkor ön is sokat dobhat a közös kalapba, s ez mindenképpen felvillanyozó lehet. Kooperálva másokkal, kössön ma annyi szövetséget, amennyit csak lehet, kedves Bika, melyek aranyat fognak érni a jövõben!

Pénteki Horoszkóp - Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly előrelépést tehet az elérésük felé...

Ikrek

05.21 - 06.21

A szombati nap a romantika jegyében fog telni. Kivételesen ez most nincs ellenedre, aminek a szerelmed fog a legjobban örülni. Lepd meg valami romantikus programmal: forralt borozás a szabadban, vagy korcsolyázás, vagy szerelmes film a moziban! Vasárnap sem késő ilyesmit szervezni…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-31)

Ma minél több idõt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezõleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelõen, töltsön minél több idõt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Ikrek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: