Oroszlán

Ezen a karácsonyt közvetlenül megelőző hétvégén egyetlen dologra összpontosíts: építsd és javítsd emberi kapcsolataidat, segítsd a rászorulókat – azaz légy támasz mindenféle helyzetben! Ami egyébként stabil és kiegyensúlyozott, azt most picit told háttérbe, hisz nincs vele dolgod, helyette inkább azon kapcsolatokra szánj több figyelmet, amelyekkel rég nem beszéltél, nem találkoztál. Sokan vannak, akik igényelnék a társaságodat, és nem elhanyagolhatók a közös emlékek. Lehet, hogy eddig kevés volt az időd, de most foglalkozz velük! Érdemes, te is tudod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Végre elérkezett a pillanat, amelyet már oly régóta várt. Ezen a napon, ha résen van és meglátja a lehetõségeket, könnyen olyan útra terelheti karrierjét, életét, amelyrõl mindig is álmodott. Nem szükséges ez érdekében semmi mást tennie, csak olyannak maradnia, mint amilyen mindig is volt. Legyen célorientált, motivált, kitartó és álljon mindig elõ újabb ötletekkel, tervekkel hogy ösztönözni tudjon másokat és persze saját magát. A kereket már föltalálták, önnek csak mozgásba kell hoznia, illetve tartania azt.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A belső hangod folyamatosan jelez és üzen neked, ám eleinte megpróbálod figyelmen kívül hagyni, csak legyintesz egy nagyot. Ne tedd! Semmilyen munka, elkötelezettség vagy a béke és nyugalom utáni vágy nem lehet elég erős ahhoz, hogy elnyomd az ösztönből fakadó intuícióidat, amelyek figyelmeztetni szeretnének valamire. Keress magadnak egy csendes sarkot, és feltétlenül hallgass ösztönös megérzéseidre, belső hangod nem szórakozásból küld neked lényegi információkat, hanem azért, mert van még elintéznivalód karácsony előtt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ma versenyben lehet valakivel, kedves Szûz, akivel régóta burkolt szellemi hadviselést folytathatnak. Eme történetük egy fontos csatához érhet el ma, melyet mindenképp meg kell nyernie, ám, szokásához híven, ésszel, nem pedig erõvel! Ettõl függetlenül persze maradjon határozott és védje meg területét és érdekeit!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vicces péntek 13-ai horoszkóp - Ezek a babonák várnak ma rád, úgyhogy jól figyelj!

Mérleg

Nem vagy fitt, sem erőtől duzzadó, hisz a közelmúltban rengeteg volt a tennivaló, az ünnepek előtti hetek alaposan leterheltek, ráadásul sok fura gondolat motoszkál a fejedben. Ha nem muszáj, akkor munkára, túlzott energiát igénybe vevő tennivalókra most ne is gondolj! Csinálj olyan programot, ami örömmel tölt el, nem pedig lelomboz vagy elfáraszt. Emellett pedig lásd reálisan a helyzetedet. Nincs okod félelemre vagy izgalomra, bár az aggodalmad teljesen normális, hisz valami olyan dolgot szeretnél létrehozni, amely tényleg sikeres lehet. Nem várhatnál az újévig?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Csak bátran! Ezt az egy mondatot tartsa szem elõtt ezen a napon. Munkahelyén olyan feladatokkal, projektekkel bízhatják meg önt, melyek elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhetnek. Õrizze meg hidegvérét és teljes magabiztossággal vágjon neki a munkának. Bármi is kerüljön az útjába, a szerencse is ott lesz a közelben és ön mellé fog állni. Maradjon lelkes és inspiráljon másokat a munkamoráljával. Ne féljen megosztani tapasztalatait, ötleteit másokkal, ha csapatban kellene dolgoznia.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ezen a hétvégén a jól megérdemelt pihenés helyett turbófokozatra kapcsolva próbálsz olyan dolgokat megvalósítani, amelyekre talán nincs is olyan nagy szükséged – főleg nem most, karácsony előtt. Összevissza csaponganak a gondolataid, fantáziálsz, és persze az jó, hogy tele vagy kiváló és kivitelezhető tervekkel, már csak a megvalósítás hiányzik. Az égiek is arra biztatnak, hogy ne hagyd magad bármiről lebeszélni, de azért nem ártana szem előtt tartani, hogy itt a karácsony – és ez most lehetne kicsit előrébbvaló minden másnál. Családi téren meggyőző érveid most könnyen célt érhetnek, de egy finom süti és forró csoki is megteszi a hatását.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ön képes arra, hogy bolhából elefántot csináljon. Ez a mai nap sem lesz másképp. Könnyedén belefuthat olyan szituációkba, amelyeket túlzottan felfúj, vagy több jelentõséget nyilvánít nekik a kelleténél. Próbáljon meg mindent alaposan átgondolni és ne veszítse el a realitás érzékét. Legyen õszinte, higgadt és megfontolt, mert ha forrófejûen dönt, akkor több ellenségre tehet majd szert, mint barátra. Márpedig ebben a világban az embernek kapcsolatokra és barátokra igencsak szüksége van.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: