Oroszlán

Ezen a karácsonyt közvetlenül megelőző hétvégén egyetlen dologra összpontosíts: építsd és javítsd emberi kapcsolataidat, segítsd a rászorulókat – azaz légy támasz mindenféle helyzetben! Ami egyébként stabil és kiegyensúlyozott, azt most picit told háttérbe, hisz nincs vele dolgod, helyette inkább azon kapcsolatokra szánj több figyelmet, amelyekkel rég nem beszéltél, nem találkoztál. Sokan vannak, akik igényelnék a társaságodat, és nem elhanyagolhatók a közös emlékek. Lehet, hogy eddig kevés volt az időd, de most foglalkozz velük! Érdemes, te is tudod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Már a nap reggelén, nagyon izgatott lehet egy késõbbi találkozó, vagy esemény miatt, s ettõl egészen önkívületi állapotba kerülhet. Bármennyire is várja már a nagy eseményt, próbáljon meg lecsillapodni egy kicsit, s az elõkészületekre koncentrálni, mielõtt még a nagy kapkodásban végül elfelejt valami fontosat. Türelem, kedves Oroszlán, csak türelem!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A belső hangod folyamatosan jelez és üzen neked, ám eleinte megpróbálod figyelmen kívül hagyni, csak legyintesz egy nagyot. Ne tedd! Semmilyen munka, elkötelezettség vagy a béke és nyugalom utáni vágy nem lehet elég erős ahhoz, hogy elnyomd az ösztönből fakadó intuícióidat, amelyek figyelmeztetni szeretnének valamire. Keress magadnak egy csendes sarkot, és feltétlenül hallgass ösztönös megérzéseidre, belső hangod nem szórakozásból küld neked lényegi információkat, hanem azért, mert van még elintéznivalód karácsony előtt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kissé zûrzavarosan indulhat a nap, kedves Szûz, s az egyetlen most, aki képes átlátni a káoszon, az önmaga, ez pedig némi felelõsséggel is járhat. Igyekezzen mielõbb kidolgozni egy stratégiát arra vonatkozóan, hogyan tehetné mielõbb újra, mások számára is átláthatóvá a dolgokat, mielõtt teljesen elveszne a sok akarás közt a lényeg. Nem könnyû, de nem is lehetetlen feladat! Csak ügyesen!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy megszenvedi a márciust

Mérleg

Nem vagy fitt, sem erőtől duzzadó, hisz a közelmúltban rengeteg volt a tennivaló, az ünnepek előtti hetek alaposan leterheltek, ráadásul sok fura gondolat motoszkál a fejedben. Ha nem muszáj, akkor munkára, túlzott energiát igénybe vevő tennivalókra most ne is gondolj! Csinálj olyan programot, ami örömmel tölt el, nem pedig lelomboz vagy elfáraszt. Emellett pedig lásd reálisan a helyzetedet. Nincs okod félelemre vagy izgalomra, bár az aggodalmad teljesen normális, hisz valami olyan dolgot szeretnél létrehozni, amely tényleg sikeres lehet. Nem várhatnál az újévig?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Meglehet, kedves Mérleg, hogy ma némi segítségre szorul, s ez kissé frusztrálhatja, hisz alapvetõen, nem szeret szívességet kérni senkitõl, most mégis ez lehet a helyzet. Ne vegye annyira a szívére a dolgot, idõnként mindenkinek szüksége van egy kis segítségre, ezért is vagyunk társas lények. Együtt, könnyebb, ez lehet a mai nap tanulsága.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ezen a hétvégén a jól megérdemelt pihenés helyett turbófokozatra kapcsolva próbálsz olyan dolgokat megvalósítani, amelyekre talán nincs is olyan nagy szükséged – főleg nem most, karácsony előtt. Összevissza csaponganak a gondolataid, fantáziálsz, és persze az jó, hogy tele vagy kiváló és kivitelezhető tervekkel, már csak a megvalósítás hiányzik. Az égiek is arra biztatnak, hogy ne hagyd magad bármiről lebeszélni, de azért nem ártana szem előtt tartani, hogy itt a karácsony – és ez most lehetne kicsit előrébbvaló minden másnál. Családi téren meggyőző érveid most könnyen célt érhetnek, de egy finom süti és forró csoki is megteszi a hatását.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

A mai nap folyamán, talán pont azt nem sikerül megvalósítania, amit szeretne, ha tehát például, nyugodt pihenésre vágyik, szinte egész biztos, hogy azt rendre megzavarják majd egyesek. Ennek tükrében, próbáljon meg alkalmazkodni a helyzethez, kedves Skorpió és nem szembe menni a sors akaratával, hanem a markába csapni és sebtiben átszervezni a napját, mert ugyanakkor lehetséges, hogy ez egy jel, mely arra utal, hogy most máshol kellene lennie, mást kellene csinálnia, mint amit szeretett volna.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: