Nyilas

Ezen a hétvégén sokszor elmerülsz a gondolataidban, és azon tűnődsz, vajon akarsz-e jelentős hírnevet szerezni magadnak, új állást keresni, vállalkozást indítani vagy egyéb gyökeres változást véghezvinni az életedben. Egy kitartó, ambíciókkal teli Nyilas bármire képes, és ösztönözd is magad bátran – a lényeg az, hogy találj egy jó célt. Hagyj teret a kibontakozásnak. Itt az ideje, hogy kicsit másképp állj a világhoz, az emberekhez, a pillanatnyi lehetőségekhez, mutasd meg rejtett képességeidet, különben sosem jön a vágyott siker.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap szélsõséges érzelmek keríthetik önt hatalmukba. Munkahelyén többször is belefuthat majd különbözõ konfliktusba. Ezek a viták, nem abból adódnak, hogy nem megfelelõen végzi a munkáját, hanem abból, hogy kollégáival más nézeteket vallanak. Ez a nap is épp úgy véget fog érni mint a többi és abban biztos lehet, hogy otthon szeretettel fogják várni, ahol elfelejthet minden bosszúságot és mindig megértésre, megnyugvásra találhat, kedves Nyilas.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Pihenni, lábat lógatni szeretnél? A terv remek, a megvalósítás még várat magára, most még kapd össze magadat, hisz bőven akad sürgős tennivaló a hétvégén. A karácsony előtti utolsó napokat élvezd ki, az már csak hab a tortán, hogy érdekes fejleményekről kapsz hírt, melyek egyrészt örömmel töltenek majd el, másrészt akár meg is rémiszthetnek kicsit, hisz sok idő- és energiabefektetést igényel, ha bevállalsz egy új feladatot már most a 2019-es esztendőre. Gondold át, mi a fontos, állíts fel sorrendet, és annak megfelelően haladj előre.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Kedves Bak, önnek van egy inspiráló személy az életében, akitõl mindig új erõre kap. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. Az estét töltse kedvesével és mutassa meg, hogy e csillagjegy szülöttei milyen hálásak is tudnak lenni, ha valaki igazán törõdik velük.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-08 - Ma kissé elhomályosíthatja gondolatait a kedvese......

Vízöntő

Kissé nyűgösen, fáradtan, energiátlanul futsz neki a karácsonyt megelőző hétvégének. Szívesebben lennél egyedül, békés csendben, mint társaságban? A gond csak az, hogy a környezetedben élő emberek ezt nem akarják majd elfogadni, veled szeretnének lenni. Sokan lesznek olyanok, akik egyáltalán nem óhajtják nélkülözni a humorodat, kedves szavaidat vagy épp a biztatásodat karácsony és újév előtt. Hidd el, jót fog tenni, ha körbevesz a szeretet érzése. Hiába gondolod azt, hogy kell a magány, most tévedsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

Ez a nap nem éppen a legvidámabb egyike lesz az ön számára, kedves Vízöntõ. Egy percig se csüggedjen, minden emberben lakozik valami, ami bármilyen pillanatban motiválni tudja, illetve jobb kedve tudja deríteni majd õt. Vegyen egy nagy lélegzetet, hunyja be a szemét és próbálja meg megtalálni magában azt, ami beindítja önben a motort, amitõl lángra lobban és új erõre kap majd. Az estét töltse szeretteivel és próbáljon beszélni az érzéseirõl, a lelki megnyugvás érdekében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Halakként ezen a hétvégén szó szerint szárnyalsz, meglepő terveid vannak, igaz, csak a felét tudod megvalósítani, de még azzal is bőven elégedett lehetsz, mások elismerését is kivívod. Magával ragad a fantázia, a romantika, az érzéki vágy, még akkor is, ha épp nincs senki melletted, aki ezekre azonnal tudna reagálni. Ám ki tiltja meg, hogy legyen? Szerezz magadnak valakit, akivel kirúghatsz a hámból még karácsony előtt! Rád tör a hódítási vágy, tele vagy szenvedéllyel? Használd ki azt, hogy most bárkit az ujjaid köré tudsz csavarni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-23)

A mai nap remek alaklomnak ígérkezik arra, hogy az estét ismerõseivel töltse. A konyhában ön csodákra képes. Hívja át nyugodtan barátait vacsorára és kápráztass el ízlelõbimbójukat a fõztjével. Higgye el, a finom ételek után, egy közös ejtõzés, beszélgetés, nagyon jót fog tenni. Nézzenek meg együtt egy jó filmet, hallgassanak zenét, vagy akár a szoba egyik sarkából egy társasjáték is elõbukkanhat majd, a hangulat fokozása érdekében.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: