Nyilas

Ezen a hétvégén sokszor elmerülsz a gondolataidban, és azon tűnődsz, vajon akarsz-e jelentős hírnevet szerezni magadnak, új állást keresni, vállalkozást indítani vagy egyéb gyökeres változást véghezvinni az életedben. Egy kitartó, ambíciókkal teli Nyilas bármire képes, és ösztönözd is magad bátran – a lényeg az, hogy találj egy jó célt. Hagyj teret a kibontakozásnak. Itt az ideje, hogy kicsit másképp állj a világhoz, az emberekhez, a pillanatnyi lehetőségekhez, mutasd meg rejtett képességeidet, különben sosem jön a vágyott siker.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma, annak ellenére, hogy talán kissé dezorientált, mégis bõvülhet felelõssége, ami nagy kihívások, ugyanakkor, lehetõségek elé is állíthatják. Ha így történne, ne vesszen el a részletekbe, kedves Nyilas, hanem próbálja meg jól szervezettséggel áthidalni az esetleges akadályokat, melyekre késõbb is ráérhet majd megoldást találni.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Pihenni, lábat lógatni szeretnél? A terv remek, a megvalósítás még várat magára, most még kapd össze magadat, hisz bőven akad sürgős tennivaló a hétvégén. A karácsony előtti utolsó napokat élvezd ki, az már csak hab a tortán, hogy érdekes fejleményekről kapsz hírt, melyek egyrészt örömmel töltenek majd el, másrészt akár meg is rémiszthetnek kicsit, hisz sok idő- és energiabefektetést igényel, ha bevállalsz egy új feladatot már most a 2019-es esztendőre. Gondold át, mi a fontos, állíts fel sorrendet, és annak megfelelően haladj előre.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma kifejezett határozottság jellemezheti önt, kedves Bak, aminek következtében, szinte nem akadhat ma olyan ügy, melyet ne lenne képes könnyedén megoldani, így igazán rendkívüli magasságokba érhet el! Mindeközben azért maradjon szerény, önhöz méltó módon, s ne tegyen a jövõre nézve olyan ígéreteket, melyeket nem biztos, hogy be is tud majd váltani!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezeket a csillagjegyeket hatalmas veszteség fogja érni: komolyan fel kell készülniük!

Vízöntő

Kissé nyűgösen, fáradtan, energiátlanul futsz neki a karácsonyt megelőző hétvégének. Szívesebben lennél egyedül, békés csendben, mint társaságban? A gond csak az, hogy a környezetedben élő emberek ezt nem akarják majd elfogadni, veled szeretnének lenni. Sokan lesznek olyanok, akik egyáltalán nem óhajtják nélkülözni a humorodat, kedves szavaidat vagy épp a biztatásodat karácsony és újév előtt. Hidd el, jót fog tenni, ha körbevesz a szeretet érzése. Hiába gondolod azt, hogy kell a magány, most tévedsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Izgalmas, már-már érdekes nap várhat önre, kedves Vízöntõ, azonban, egyúttal igen megterhelõ is lehet, különösen a délután. Ennek megfelelõen, mihelyt enyhül egy kicsit a nyomás önön, igyekezzen rögvest megkezdeni a pihenést, s kiélvezni annak minden egyes percét, hogy legyen elég ideje regenerálódni és felkészülni a holnap kihívásaira is!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Halakként ezen a hétvégén szó szerint szárnyalsz, meglepő terveid vannak, igaz, csak a felét tudod megvalósítani, de még azzal is bőven elégedett lehetsz, mások elismerését is kivívod. Magával ragad a fantázia, a romantika, az érzéki vágy, még akkor is, ha épp nincs senki melletted, aki ezekre azonnal tudna reagálni. Ám ki tiltja meg, hogy legyen? Szerezz magadnak valakit, akivel kirúghatsz a hámból még karácsony előtt! Rád tör a hódítási vágy, tele vagy szenvedéllyel? Használd ki azt, hogy most bárkit az ujjaid köré tudsz csavarni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-16)

Ma nagy eséllyel felkeltheti a figyelmét egy újdonság, talán egy gyakorlat, vagy relaxációs technika, amelynek a segítségével, máris kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb lelkiállpotba kerülhet. A nap végén egy kellemes meglepetés várja, kedves Halak, így egy igazán kellemes, mondhatni tökéletes nap lehet az ön számára a mai!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: