Kos

Fellelkesít a jó idő. Addig nyaggatod a párodat, amíg veled tart. Mindegy, hogy hova mentek. A lényeg, hogy kimozduljatok. Vigyetek magatokkal termoszban teát és szendvicseket!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Bika

Jó lenne, ha ezen a hétvégén szánnátok időt arra, hogy a jövővel kapcsolatos elképzeléseitekről beszéljetek. Ne féljetek kimondani, hogy mit szeretnétek, mit terveztek! A kapcsolatotok múlhat azon, hogy közös nevezőre juttok-e.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma úgy érezheti, kedves Bika, hogy nincs mit mondania. Egyszerûen valahogy kifogyott a mondanivalóból. No nem végleg, de ma egész egyszerûen legszívesebben egész napját csendben olvasgatva, elmélkedve, vagy semmit téve töltené. Ne tartsa vissza magát, engedjen a kísértésnek és ajándékozza meg magát egy csendes, nyugodt nappal.

Heti horoszkóp - 2021 január 25-31-ig: Sok energiád szabadul fel...

Ikrek

Minden idegszáladdal a kedvesedre koncentrálsz. Érted, és érzed, hogy mire van szüksége. Kényeztesd őt! Közben ne várj el semmit cserébe! Ugyanis az elvárással elronthatod a kényeztetést. Inkább az odaadó szereteten legyen a hangsúly!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-18)

Ma egy kicsit magányosnak érezheti magát, kedves Ikrek. Olyan gondolatai támadhatnak, melyek annyira egyediek, hogy azt hiheti, senki nem értené õket, s miattuk önt sem. Lehet, hogy többen tudnának azonosulni megállapításaival, mint gondolná, csak meg kell találnia azt a bizonyos társaságot.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: