Az Oroszlánok hétvégéje remek hangulatúnak ígérkezik, azzal foglalkozzanak, ami igazán jólesik nekik. Az Szüzek két napjába sok minden belefér: emelkedett hangulat, öröm, mosoly, mámor, és némi szenvedély is. A Nyilasok pedig remekül érzik majd magukat. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-25)

Ma rendkívül sok energiája lehet mindenre, kedves Nyilas, aminek bizony, meg is lesz a látszata, hisz bármihez is nyúl majd, az arannyá válik! Ennek tükrében tehát, igyekezzen minél több mindenhez nyúlkálni, különös tekintettel az olyan területekre, amelyeken mostanában kissé eredménytelenebb volt, vagy esetleg lemaradásban van.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Teljen a szombati napod minden egyes perce a könnyed lazítás jegyében! Ugye még véletlenül sem terveztél be munkát vagy ígértél komoly dolgot senkinek? Mindenképpen a pihenés kerüljön fókuszba, jól fog esni a könnyed semmittevés. Szükséged van arra is, hogy emberekkel találkozz, eszmét cserélj, és nem utolsósorban irányt mutass a rászorulóknak. A vasárnap délutánt töltsd csendben, gondolkozz a közeli jövődről, és szőj pár tervet. Ha semmi nem jut eszedbe, hát ápold családi kapcsolataidat, szánj szeretteidre egy kis időt, megérdemlik!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-25)

Ma leginkább a költségvetésére érdemes odafigyelni, kedves Kos, ami talán mostanában kicsit megszaladhatott, vagy legalábbis, nagyobb terhelésnek volt kitéve, mint amit egyébként, hosszútávon is elbírna, éppen ezért, érdemes igen elõrelátóan, néhány biztonsági lépést megtenni e téren. Ilyen lehet példának okáért vagy a bevételi oldal növelése pluszmunkák keresése által, vagy a kiadások átmeneti csökkentése, esetleg egy bizonyos összeg befektetése, vagy hitelezése.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerelmi horoszkóp: Így illenek össze a csillagjegyek a Skorpióval

Bika

Felejtsd el a korán kelést, nem kell sehová se rohannod, nem muszáj mások kedvéért feladatokat felvállalnod. Kizárólag a saját elvárásaidnak felelj meg! Tedd azt, ami neked jólesik! Aludj eleget, lazíts, menj sétálni vagy edzőterembe. Tartsd szem előtt, hogy a munkahét során sok feszültség gyűlt fel benned, amitől ezen a két napon könnyedén megszabadulhatsz. Tégy meg mindent azért, hogy mentesítsd magadat a nyomás alól, ne bólints semmire meggondolatlanul. Lásd tisztán a helyzetedet, emellett a saját vágyaidat elégítsd ki.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-25)

Meglehet, kedves Bika, hogy ma valaki közeledni próbál ön felé, akinek a személye nem igazán élvezetes, talán nem is kívánatos a közelében, s ez kissé frusztrálhatja, idegesítheti. Ha szép szóval, vagy apró célozgatásokkal nem megy, most érdemes kicsit akár erélyesebb lépéseket is tenni az ügy rendezése érdekében, mielõtt még az jobban elharapózna.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Mellőzd a struccpolitikát, lásd be, hogy sokkal több feladatot vállaltál fel az elmúlt időszakban, mint ami ténylegesen belefért az idődbe. Ezen teendők miatt pedig az otthonod körül sem feltétlenül volt módod maradéktalanul elvégezni mindent, sőt akár a családi és baráti kapcsolataid is némi kárát látták ennek a helyzetnek. Nézz szembe ezzel a ténnyel, aztán sürgősen cselekedj – otthon és a társas kapcsolatokat illetően is. Ez a hétvége kiváló lehetőséget kínál arra, hogy takaríts, szelektálj, főzz, moss, összességében szépítsd a környezetedet. Hab a tortán, hogy a sérelmeidre is lelsz gyógyírt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-25)

Nagy készültségben lehet ma, kedves Ikrek, talán már nagyon vár valamit, valakit, esetleg hamarosan egy izgalmas utazásra is sor kerül. Szervezkedjen és tervezzen, ugyanakkor arra azért mindenképpen igyekezzen ügyelni, hogy a jelen dolgai is menjenek a jövõben nagy tervek megvalósításán való fáradozás közben!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Elígérkeztél valahová? Lemondanád a programot? Ne tedd! Eszedbe se jusson visszavonni az ígéretedet, hisz sokan számítanak rád. Kizárólag akkor visszakozz, ha valamilyen fura, kellemetlen, netán egyenesen rossz érzésed van, legutolsósorban beteg lennél. Összességében minden rendben lesz, ne félj semmitől, a jó élmények garantáltak! A házon kívüli programok mellett mindenképpen ügyelj a családi békére, különösen szombaton, amikor kisebb vita alakulhat ki egy apró félreértés miatt. Képes vagy nagyszerűen kommunikálni és mindenkit megbékíteni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-25)

Ha valamikor, hát a mai nap, biztosan nem fog problémát okozni önnek, kedves Rák, hogy hogyan feljelezze ki önmagát, s tárja gondolatait, érzéseit a nagyvilág elé. Használja ezt a napot arra, hogy építse fontos kapcsolatait, rendezze konfliktusait, esetleg, hogy új ismeretségeket alakítson ki másokkal, akikkel még ígéretes lehet a jövõ. Valakinek a hozzáállása ma nagyon meglepheti!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: