Az Oroszlánok hétvégéje remek hangulatúnak ígérkezik, azzal foglalkozzanak, ami igazán jólesik nekik. Az Szüzek két napjába sok minden belefér: emelkedett hangulat, öröm, mosoly, mámor, és némi szenvedély is. A Nyilasok pedig remekül érzik majd magukat. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Egy nagy társasági összejövetel, csoportos rendezvény, esetleg fesztivál várhatja önt ezen a napon kedves Nyilas. Az biztos, bárhova is megy, nagy tömegre számíthat. Elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhet, hisz általában az eme csillagjegy szülöttei kerülik a sok ember társaságát és nem szeretnek a középpontba kerülni. Nem kell semmitõl tartania, hisz könnyedén belefuthat pár ismerõsbe, akik kellemesebbé teszik majd az estét.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Teljen a szombati napod minden egyes perce a könnyed lazítás jegyében! Ugye még véletlenül sem terveztél be munkát vagy ígértél komoly dolgot senkinek? Mindenképpen a pihenés kerüljön fókuszba, jól fog esni a könnyed semmittevés. Szükséged van arra is, hogy emberekkel találkozz, eszmét cserélj, és nem utolsósorban irányt mutass a rászorulóknak. A vasárnap délutánt töltsd csendben, gondolkozz a közeli jövődről, és szőj pár tervet. Ha semmi nem jut eszedbe, hát ápold családi kapcsolataidat, szánj szeretteidre egy kis időt, megérdemlik!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma egy fontos tényezõben kényszerülhet döntéshozatalra, amelyben alkalmasint érdemes lehet barátai véleményét is kikérnie, akik most, remek meglátásaikkal, sokat segíthetnek önnek abban, hogy egy kicsit mások szemszögébõl is láthassa, milyen következményei lehetnek döntéseinek. Más egyéb napi nehézségek szintén kimeríthetik a nap végére, amikor is érdemes egy kicsit ellazulnia, tévézgetnie, olvasgatnia, egyszóval kicsit informálódnia a világ dolgairól, elterelve figyelmét a mindennapi gondokról. Higgye el, jót fog tenni egy kis szellemi kikapcsolódás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a te csillagjegyed karmája a tibeti horoszkóp szerint

Bika

Felejtsd el a korán kelést, nem kell sehová se rohannod, nem muszáj mások kedvéért feladatokat felvállalnod. Kizárólag a saját elvárásaidnak felelj meg! Tedd azt, ami neked jólesik! Aludj eleget, lazíts, menj sétálni vagy edzőterembe. Tartsd szem előtt, hogy a munkahét során sok feszültség gyűlt fel benned, amitől ezen a két napon könnyedén megszabadulhatsz. Tégy meg mindent azért, hogy mentesítsd magadat a nyomás alól, ne bólints semmire meggondolatlanul. Lásd tisztán a helyzetedet, emellett a saját vágyaidat elégítsd ki.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

A mai nap, ha lehetséges, halassza a fontosabb ügyeket máskorra és igyekezzen a könnyebbik részérõl megfogni a munkát. Mihelyt teheti, csakis pihenésben gondolkodjon a szabadidejét illetõen, szervezzen egy rögtönzött, beszélgetõs, borozgatós estét barátaival, családjával, vagy akár munkatársaival. Este, mielõtt nyugovóra térne, kérje meg egy szerettét, hogy masszírozza ki önbõl a maradék feszültséget is. Ha másnap felébred, nem fogja elhinni, milyen kipihent és felfrissült lesz!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Mellőzd a struccpolitikát, lásd be, hogy sokkal több feladatot vállaltál fel az elmúlt időszakban, mint ami ténylegesen belefért az idődbe. Ezen teendők miatt pedig az otthonod körül sem feltétlenül volt módod maradéktalanul elvégezni mindent, sőt akár a családi és baráti kapcsolataid is némi kárát látták ennek a helyzetnek. Nézz szembe ezzel a ténnyel, aztán sürgősen cselekedj – otthon és a társas kapcsolatokat illetően is. Ez a hétvége kiváló lehetőséget kínál arra, hogy takaríts, szelektálj, főzz, moss, összességében szépítsd a környezetedet. Hab a tortán, hogy a sérelmeidre is lelsz gyógyírt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma egy meglepõ telefonhívást, vagy üzenetet kaphat valakitõl, aki egy mielõbbi találkozót sürgethet önnel. Bármikor is kerülne sor erre, kedves Ikrek, legyen óvatos, mert ez a személy még a késõbbiekben kulcsszerepet tölthet be egy olyan ügy kapcsán, amiben könnyen lehet, hogy az õ szava lehet a döntõ. Akárhogy is, mindenképpen legyen kimért és elõzékeny a találkozó során, még, ha nem is nagyon örül a találkozásnak, s kedvesen hárítsa az esetlegesen nem kívánatos közeledést.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Elígérkeztél valahová? Lemondanád a programot? Ne tedd! Eszedbe se jusson visszavonni az ígéretedet, hisz sokan számítanak rád. Kizárólag akkor visszakozz, ha valamilyen fura, kellemetlen, netán egyenesen rossz érzésed van, legutolsósorban beteg lennél. Összességében minden rendben lesz, ne félj semmitől, a jó élmények garantáltak! A házon kívüli programok mellett mindenképpen ügyelj a családi békére, különösen szombaton, amikor kisebb vita alakulhat ki egy apró félreértés miatt. Képes vagy nagyszerűen kommunikálni és mindenkit megbékíteni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma egy váratlan találkozásra, vagy egyéb interakcióra kerülhet sor, amelynek során az életébe lépõ új, vagy régmúlt ismerõssel, hamar egymásra találnak. Ez a valaki ráadásul megerõsítheti önt abban, amit korábban is gondolt egy ügyrõl, esetleg, hasznos tanácsaival segítheti haladását a késõbbiekben. Ha teheti tehát, mindenképpen szánjon a vele való párbeszédre minél több idõt, hogy jól kiforrja magát a beszélgetés, s így képbe kerülhessen a mielõbbi folytatás is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: