Az Oroszlánok hétvégéje remek hangulatúnak ígérkezik, azzal foglalkozzanak, ami igazán jólesik nekik. Az Szüzek két napjába sok minden belefér: emelkedett hangulat, öröm, mosoly, mámor, és némi szenvedély is. A Nyilasok pedig remekül érzik majd magukat. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Ma igencsak foglyul ejtheti egy érzés, vagy gondolat, mely szinte az egész nap lekötheti figyelmét. Amikor csak ideje engedi, igyekezzen minél inkább belemerülni a dologba, ami most nem véletlenül köti le annyira, hisz nagyon fontos lehet a jövõjére nézve, így jó, ha minél inkább tisztában van jelentésével!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Teljen a szombati napod minden egyes perce a könnyed lazítás jegyében! Ugye még véletlenül sem terveztél be munkát vagy ígértél komoly dolgot senkinek? Mindenképpen a pihenés kerüljön fókuszba, jól fog esni a könnyed semmittevés. Szükséged van arra is, hogy emberekkel találkozz, eszmét cserélj, és nem utolsósorban irányt mutass a rászorulóknak. A vasárnap délutánt töltsd csendben, gondolkozz a közeli jövődről, és szőj pár tervet. Ha semmi nem jut eszedbe, hát ápold családi kapcsolataidat, szánj szeretteidre egy kis időt, megérdemlik!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Valószínûleg, ma valamiféle váratlan dolog történhet. Ha ez esetleg egy pénzügyi lehetõség, vagy üzleti ajánlat, ne kapkodjon a válasszal, kedves Kos, mert meglehet, többet lehet kihozni a dologba, mint amennyi elsõre látszik, ehhez azonban már az elejétõl fogva szükséges lehet kicsit másképpen csinálni valamit, mint mások!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-23 - Amennyiben még nem lelte meg párját....

Bika

Felejtsd el a korán kelést, nem kell sehová se rohannod, nem muszáj mások kedvéért feladatokat felvállalnod. Kizárólag a saját elvárásaidnak felelj meg! Tedd azt, ami neked jólesik! Aludj eleget, lazíts, menj sétálni vagy edzőterembe. Tartsd szem előtt, hogy a munkahét során sok feszültség gyűlt fel benned, amitől ezen a két napon könnyedén megszabadulhatsz. Tégy meg mindent azért, hogy mentesítsd magadat a nyomás alól, ne bólints semmire meggondolatlanul. Lásd tisztán a helyzetedet, emellett a saját vágyaidat elégítsd ki.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

A mai napon, kissé eluralkodhat ön körül a káosz és a zûrzavar, ami ráadásul jórészt nem is önnön hibájából, hanem mások ballépéseibõl alakul ki majd, így ellene sem sokat tehet. Hagyja kicsit szabadon folyni maga körül az eseményeket, s szorítkozzon csakis a saját dolgainak rendbetételére, akkor hamarabb sikerülhet kilábalnia a krízisbõl, mint a többieknek.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Mellőzd a struccpolitikát, lásd be, hogy sokkal több feladatot vállaltál fel az elmúlt időszakban, mint ami ténylegesen belefért az idődbe. Ezen teendők miatt pedig az otthonod körül sem feltétlenül volt módod maradéktalanul elvégezni mindent, sőt akár a családi és baráti kapcsolataid is némi kárát látták ennek a helyzetnek. Nézz szembe ezzel a ténnyel, aztán sürgősen cselekedj – otthon és a társas kapcsolatokat illetően is. Ez a hétvége kiváló lehetőséget kínál arra, hogy takaríts, szelektálj, főzz, moss, összességében szépítsd a környezetedet. Hab a tortán, hogy a sérelmeidre is lelsz gyógyírt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Meglehet, hogy valamivel kapcsolatban aggódik a munkáját illetõen, ám higgye el, felesleges, kedves Ikrek, nincsen semmi baj. Sõt! Most inkább egy pozitív fordulatra a legnagyobb az esély, mintsem más egyébre, ehhez azonban tartsa nyitva jól a szemét, s jelentkezzen elsõként az új kihívások leküzdésére!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Elígérkeztél valahová? Lemondanád a programot? Ne tedd! Eszedbe se jusson visszavonni az ígéretedet, hisz sokan számítanak rád. Kizárólag akkor visszakozz, ha valamilyen fura, kellemetlen, netán egyenesen rossz érzésed van, legutolsósorban beteg lennél. Összességében minden rendben lesz, ne félj semmitől, a jó élmények garantáltak! A házon kívüli programok mellett mindenképpen ügyelj a családi békére, különösen szombaton, amikor kisebb vita alakulhat ki egy apró félreértés miatt. Képes vagy nagyszerűen kommunikálni és mindenkit megbékíteni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Nagy eséllyel összefuthat ma valakivel, aki nagyon nagy hatással lesz önre, s sajnos megeshet, hogy nem éppen a jó értelemben. Próbáljon meg uralkodni magán, s ne hagyja, hogy elragadják az érzelmek, kedves Rák, akkor nagyobb eséllyel és gyorsabba gyõzedelmeskedhet ellenlábasa felett!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: