Az Ikrek elégedettek lehetnek a hétvégéjükkel, minden összejön, amit elterveztek. A Vízöntők számára minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy jól érezhessék magukat, a Halak pedig tele lesznek energiával, majd kicsattannak az erőtől. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Nõnek a feje felett a felhõk, kedves Halak. No, ez nem feltétlenül jelent bajt, inkább csak azt, hogy bizony sok munkája van. Szívesebben lenne máshol, de most sajnos ezt nem teheti meg. Próbáljon mini szüneteket tartani és inkább haladni a dolgainak olyan részével, ami könnyebb, nem igényel nagy odafigyelést. Meglátja, hipp-hopp elrepül majd ez a nap is.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Egy megfoghatatlan, fura érzés bujkál benned? Vajon mi történik körülötted, ami zavart okoz, és kuszának tűnhet körülötted minden? Szerencsére a gond nem nagy, csupán ki kell nyitnod a szemedet! Vedd észre, hogy változnak a dolgok, és cserélődnek körülötted az emberek! A megoldás ott van az orrod előtt, csupán hajlamos vagy átsiklani apró részletek felett, ami hiba. Légy alapos, mindent fontolj meg, így elkerülheted a nagyobb bonyodalmakat. Ezen a hétvégén épp az érdektelennek tűnő témákban rejlenek a legjobb lehetőségek! Használd ki, ami adódik! Közben esetleg azt látod, hogy a családtagjaid vagy néhány barátod elkerül? Kezdeményezz te egy közös programot, ami mindenkinek a kedvére lehet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

2019 januári horoszkóp: Szerelmet hoz a Mars és a Vénusz

Bika

Szombaton valaki egy igen érdekes, üzleti jellegű gondolatot oszt meg veled, ami bizony nagyon jónak tűnik, bár tény, hogy te azonnal meglátod a téma számos gyenge pontját, és fel is tárod a kételyeidet a másik fél előtt. Viszont mégiscsak egy reális Bika rejtőzik benned, aki titkon szereti az izgalmakat, valamint meri vállalni a kockázatot, igaz? Jusson eszedbe, hogy mostanában pár jó lehetőséget azért szalasztottál el, mert féltél az ismeretlentől és a kockázatoktól. Most ne tedd, jót hozhat neked. S ha már túl vagy a hétvége bonyolultabb részén, akkor irány egy olyan hely, ahol a leginkább szabad lehetsz – vasárnap.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A szombati nap kellemes és jó lesz, a nyugalom és az elégedettség érzése folyamatosan jelen lesz, emellett minden, amit erre a napra tervezel, garantáltan összejön és örömöt szerez, ráadásul nemcsak önmagadnak, hanem szeretteidnek is élményekkel teli pillanatokat nyújtasz. Vasárnap viszont adódhat egy kis galiba, némi kellemetlenségre kell felkészülnöd, könnyen megeshet, hogy nem keresed a bajt, hanem jön magától, akár egy vita vagy komolyabb félreértés formájában. Egy ismerős vagy egy barát elégedetlenségének adhat hangot, amit kellő türelemmel, remekül fogsz tudni kezelni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Igyekezz minél többet pihenni ezen a hétvégén! Ez a felhívás nemcsak a testedre, hanem a szellemedre is igaz – tényleg muszáj csendes és békés körülményeket teremtened ahhoz, hogy feltöltődhess. Ne terheld túl magadat, ne akarj feltétlenül mindenben részt venni, emellett új információkat bevonzani. Le vagy terhelve, ráadásul épp elég feladatot meg kellett oldanod a napokban, ismerd be! Szerencsére környezeted tagjai végtelen türelmükről biztosítanak téged, így lesz mód és lehetőség a harmónia megteremtésére. A régebben megszervezett programot ne mondd le, viszont időben menj haza. Sok pozitív élményt ígér számodra ez a két nap.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: