Az Ikrek elégedettek lehetnek a hétvégéjükkel, minden összejön, amit elterveztek. A Vízöntők számára minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy jól érezhessék magukat, a Halak pedig tele lesznek energiával, majd kicsattannak az erőtől. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Halak, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

Kos

Egy megfoghatatlan, fura érzés bujkál benned? Vajon mi történik körülötted, ami zavart okoz, és kuszának tűnhet körülötted minden? Szerencsére a gond nem nagy, csupán ki kell nyitnod a szemedet! Vedd észre, hogy változnak a dolgok, és cserélődnek körülötted az emberek! A megoldás ott van az orrod előtt, csupán hajlamos vagy átsiklani apró részletek felett, ami hiba. Légy alapos, mindent fontolj meg, így elkerülheted a nagyobb bonyodalmakat. Ezen a hétvégén épp az érdektelennek tűnő témákban rejlenek a legjobb lehetőségek! Használd ki, ami adódik! Közben esetleg azt látod, hogy a családtagjaid vagy néhány barátod elkerül? Kezdeményezz te egy közös programot, ami mindenkinek a kedvére lehet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Kos, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-01-12

Bika

Szombaton valaki egy igen érdekes, üzleti jellegű gondolatot oszt meg veled, ami bizony nagyon jónak tűnik, bár tény, hogy te azonnal meglátod a téma számos gyenge pontját, és fel is tárod a kételyeidet a másik fél előtt. Viszont mégiscsak egy reális Bika rejtőzik benned, aki titkon szereti az izgalmakat, valamint meri vállalni a kockázatot, igaz? Jusson eszedbe, hogy mostanában pár jó lehetőséget azért szalasztottál el, mert féltél az ismeretlentől és a kockázatoktól. Most ne tedd, jót hozhat neked. S ha már túl vagy a hétvége bonyolultabb részén, akkor irány egy olyan hely, ahol a leginkább szabad lehetsz – vasárnap.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

Ikrek

A szombati nap kellemes és jó lesz, a nyugalom és az elégedettség érzése folyamatosan jelen lesz, emellett minden, amit erre a napra tervezel, garantáltan összejön és örömöt szerez, ráadásul nemcsak önmagadnak, hanem szeretteidnek is élményekkel teli pillanatokat nyújtasz. Vasárnap viszont adódhat egy kis galiba, némi kellemetlenségre kell felkészülnöd, könnyen megeshet, hogy nem keresed a bajt, hanem jön magától, akár egy vita vagy komolyabb félreértés formájában. Egy ismerős vagy egy barát elégedetlenségének adhat hangot, amit kellő türelemmel, remekül fogsz tudni kezelni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Az ép testben, ép lélek alapja a pozitív látásmód, ami minden akadályon képes átlendíteni az embert, kedves Ikrek, legyen bármekkora is a baj! A megoldás kulcsa most abban rejlik, mennyire is fogja fel feladatnak, mintsem problémákat a felmerülõ dolgokat, melyekkel, ha sikerül megbirkóznia, nem csak eredményesebbnek, de sokkal boldogabbnak is fogja érezni majd magát!

Rák

Igyekezz minél többet pihenni ezen a hétvégén! Ez a felhívás nemcsak a testedre, hanem a szellemedre is igaz – tényleg muszáj csendes és békés körülményeket teremtened ahhoz, hogy feltöltődhess. Ne terheld túl magadat, ne akarj feltétlenül mindenben részt venni, emellett új információkat bevonzani. Le vagy terhelve, ráadásul épp elég feladatot meg kellett oldanod a napokban, ismerd be! Szerencsére környezeted tagjai végtelen türelmükről biztosítanak téged, így lesz mód és lehetőség a harmónia megteremtésére. A régebben megszervezett programot ne mondd le, viszont időben menj haza. Sok pozitív élményt ígér számodra ez a két nap.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon, különösen éles lehet elméje, melynek köszönhetõen, nagy eséllyel sikerülhet befejeznie egy munkát, amellyel már régóta foglalatoskodott. A sok fáradozás általi siker megérne egy ünneplést, így, ha teheti, a ma estét szentelje a pihenésnek, kikapcsolódásnak! Megérdemli!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: