Az Ikrek elégedettek lehetnek a hétvégéjükkel, minden összejön, amit elterveztek. A Vízöntők számára minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy jól érezhessék magukat, a Halak pedig tele lesznek energiával, majd kicsattannak az erőtől. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

Ma egy váratlan hírt kaphat, esetleg egy rég nem látott ismerõs, vagy rokon felõl, aminek ráadásul akár még közvetlen befolyása is lehet életére. Mindazon által nem lesz sok ideje most a várható következményeken monfordírozni, mivel más, sürgetõbb tennivalók várnak ma önre, melyekkel mindenképpen érdemes lenne még ma végeznie. Az este folyamán igyekezzen kicsit korábban lefeküdni a szokásosnál, hogy alaposan kipihenhesse magát, s így elejét vegye, hogy a ma rányomja bélyegét a holnapra!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Egy megfoghatatlan, fura érzés bujkál benned? Vajon mi történik körülötted, ami zavart okoz, és kuszának tűnhet körülötted minden? Szerencsére a gond nem nagy, csupán ki kell nyitnod a szemedet! Vedd észre, hogy változnak a dolgok, és cserélődnek körülötted az emberek! A megoldás ott van az orrod előtt, csupán hajlamos vagy átsiklani apró részletek felett, ami hiba. Légy alapos, mindent fontolj meg, így elkerülheted a nagyobb bonyodalmakat. Ezen a hétvégén épp az érdektelennek tűnő témákban rejlenek a legjobb lehetőségek! Használd ki, ami adódik! Közben esetleg azt látod, hogy a családtagjaid vagy néhány barátod elkerül? Kezdeményezz te egy közös programot, ami mindenkinek a kedvére lehet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

Ma egy nagyon fontos szövetségesre tehet szert, kedves Kos, aki nagy segítségére lehet a továbbiakban. Nem kizárt, hogy egy régebbi kapcsolata mélyült el mostanában, esetleg egy nem régi, mégis annál bizalmasabb ismeretsége, de ennek most nincs is nagyobb jelentõsége, ugyanis a csillagok tartós, hosszútávú és igen hatékony közös munkát jósolnak a kapcsolatnak. Mindettõl függetlenül azért igyekezzen nem száz, csak kilencvenkilenc százalékig kitárulkozni, a biztonság kedvéért...

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ő a számodra tökéletes pár: a horoszkópod elárulja, ki illik hozzád igazán

Bika

Szombaton valaki egy igen érdekes, üzleti jellegű gondolatot oszt meg veled, ami bizony nagyon jónak tűnik, bár tény, hogy te azonnal meglátod a téma számos gyenge pontját, és fel is tárod a kételyeidet a másik fél előtt. Viszont mégiscsak egy reális Bika rejtőzik benned, aki titkon szereti az izgalmakat, valamint meri vállalni a kockázatot, igaz? Jusson eszedbe, hogy mostanában pár jó lehetőséget azért szalasztottál el, mert féltél az ismeretlentől és a kockázatoktól. Most ne tedd, jót hozhat neked. S ha már túl vagy a hétvége bonyolultabb részén, akkor irány egy olyan hely, ahol a leginkább szabad lehetsz – vasárnap.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

A mai napon, az ön elõtt álló temérdek feladatra gondolva, a szokásosnál is nehezebb lehet kikelni az ágyból, ám gondoljon arra, hogy, amint túl lesz a mai napon, sokkal nyugodtabban hajthatja majd fejét álomra, mint mindezidáig. Esetleg próbáljon meg beépíteni napjába idõnként, óránként egy kis önkényeztetést, egy finom süti, egy kis séta, esetleg egy kedvenc étel elfogyasztása formájában, akkor talán könnyebben viseli majd a sok-sok megpróbáltatást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A szombati nap kellemes és jó lesz, a nyugalom és az elégedettség érzése folyamatosan jelen lesz, emellett minden, amit erre a napra tervezel, garantáltan összejön és örömöt szerez, ráadásul nemcsak önmagadnak, hanem szeretteidnek is élményekkel teli pillanatokat nyújtasz. Vasárnap viszont adódhat egy kis galiba, némi kellemetlenségre kell felkészülnöd, könnyen megeshet, hogy nem keresed a bajt, hanem jön magától, akár egy vita vagy komolyabb félreértés formájában. Egy ismerős vagy egy barát elégedetlenségének adhat hangot, amit kellő türelemmel, remekül fogsz tudni kezelni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

A mai nap folyamán a romantikáé lehet a fõszerep, így könnyen lehet, hogy egész álló nap csak az estére szervezett találka körül foroghatnak a gondolatai. A készülõdés miatti lázban égve, ma szinte biztosan nem lesz képes a mindennapi kihívásokra koncentrálni, ezért, bárki, bármivel is akarja pluszban terhelni, ne mondjon spontán igent semmire, mert úgyis képtelen lesz teljesíteni. Mielõtt eljön az este, avagy a nagy pillanat, azért lelkiekben próbáljon meg arra is felkészülni, hogy lehet, nem minden tekintetben alakulnak majd úgy a dolgok, ahogy tervezte.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Igyekezz minél többet pihenni ezen a hétvégén! Ez a felhívás nemcsak a testedre, hanem a szellemedre is igaz – tényleg muszáj csendes és békés körülményeket teremtened ahhoz, hogy feltöltődhess. Ne terheld túl magadat, ne akarj feltétlenül mindenben részt venni, emellett új információkat bevonzani. Le vagy terhelve, ráadásul épp elég feladatot meg kellett oldanod a napokban, ismerd be! Szerencsére környezeted tagjai végtelen türelmükről biztosítanak téged, így lesz mód és lehetőség a harmónia megteremtésére. A régebben megszervezett programot ne mondd le, viszont időben menj haza. Sok pozitív élményt ígér számodra ez a két nap.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

A mai nap folyamán akkor érezheti magát a legkiegyensúlyozottabban, ha kicsit elvonulhat a társaságból és inkább egyedül, vagy csak nagyon szûk körben töltheti az idejét. Mindez azért is lehet különösen így, mert az üres pletykák és a parttalan fecsegések egyre inkább feszéjezik környezetében. Ha egy kicsit végre egymaga lehet, legalább értelmes elfoglaltsággal és nyugodt körülmények között töltheti idejét, távol a hangoskodóktól.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: