Oroszlán

Az előző hétvége különféle történései nem feltétlenül voltak ínyedre, így szeretnél ezen javítani, amire adódik is megfelelő mód és körülmény a következő két napon. Javítsd ki a bakikat, pótold a hiányosságokat, találkozz régi ismerősökkel és mosolyogj sokat. Adj bele mindent, hogy tökéletes végeredménnyel zárd ezt a hétvégét. Energiádat, ötleteidet a közös programok tökéletes megvalósításába fektesd, ne sajnálj időt vagy energiát emberektől vagy feladatoktól. Légy kedves és ugyanezt kapod majd vissza. Semmilyen apró akadály ne vegye el a kedvedet attól, hogy véghez vidd, amit kitaláltál.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai napon, kissé felfokozott érzelmi állapotba kerülhet, aminek folytán, hajlamos lehet túlreagálni bizonyos dolgokat. Ennek elkerülése érdekében, mindig nyeljen egy nagyot, mielõtt megszólalna, kedves Bak, akkor sikerülhet elkerülni az olyan megnyilvánulásokat, amiket késõbb még megbánna.

Szűz

Ezen a két napon alakítsd úgy a dolgokat, eseményeket és találkozókat, hogy a lehető legtöbb pillanatban elégedett lehess. Tehát az a feladat, hogy csak olyasmire bólints, aminek biztosan látod hasznát és tudsz neki örülni. Teljen békében, csendben, lehetőleg olyan emberek társaságában az időd, akiket szeretsz, akik meghallgatnak, akiknek épp te lehetsz a támaszuk itt és most! Tegyél félre minden otthoni feladatot, az irodait pedig főleg – összpontosíts szeretteidre és barátaidra, hallgasd meg örömeiket, bánataikat. Akár hosszabb távú, közös tervek kiötlésére is adódik mód. Lehet, hogy távolinak tűnik, de nincs is olyan messze a húsvéti vagy a nyári bulik ideje...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma csakis arra koncentráljon kedves Szûz, ami igazán fontos az életében, a többit pedig felejtse el kicsit! Dolgozzon, vagy pihenjen, sportoljon, vagy szentelje idejét hobbijának, kedvesének, barátainak, mert ma feledhetetlen perceket élhet át, bármivel is foglalatoskodjék, csak engedje szabadon önmagát és fantáziáját!

Ezek a csillagjegyek lesznek hűtlenek 2019-ben

Mérleg

A lelked nincs tökéletes harmóniában, minden apró és váratlan esemény kimozdít a békés állapotodból. Sok kérdés vár válaszra szakmai vagy tanulmányi területeken, anyagi és érzelmi ügyekkel összefüggésben, ám mivel egyértelműen hétvégét mutat a naptár, elsősorban a pihenés lehetőségét teremtsd meg. Az irány a béke és a csendesség felé mutat, persze teljesen rendben van az is, ha a magánéleti gondok felszámolását is fókuszba helyezed, ha gondod van valakivel, ha el kellene számolnotok egymással, ha tartozol, vagy épp ő az adósod... mindegy, de a lényeg, hogy kezdeményezz beszélgetéseket! Ezek hasznodra lesznek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai nap folyamán, aggodalom töltheti el egy szerette, esetleg barátja miatt, aki anyagi, munkahelyi, vagy szerelmi válsággal kell, hogy szembe nézzen. Ne becsülje alá vigasztaló szavainak erejét akkor sem, ha látszólag azok hatástalanok, csupán csak egy kis idõre van még szerettének szüksége, hogy megeméssze a történteket.

Skorpió

A hétvégén fogd vissza magadat, ne pörögj és forogj, nincs kapkodásra szükség, nem kell teljesítményorientáltnak lenni. Légy csendben, békében – elsősorban önmagaddal. Ha ez sikerül, akkor mások épp ugyanilyen energiákkal fognak hozzád közeledni – hidd ezt el! Öltözz az időjárásnak megfelelően! Táplálkozz egészségesen! Ne keress extrém helyzeteket! Ez utóbbi nem csupán egy jó tanács, hanem ténylegesen megnő a baleseti rizikófaktor, így könnyebben megbetegedhetsz, még akkor is, ha egyébként figyelsz magadra! Az égiek könnyen okozhatnak galibát, amit úgy tudsz elkerülni, ha nagyon tudatos vagy, nem kapkodsz, hanem kivársz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Amennyiben ma pénzügyi nehézségekkel találná szembe magát, jusson eszébe, kedves Skorpió, hogy mindig van megoldás! Törje addig a fejét, ameddig csak szükséges, s kérjen segítséget is, ha kell, hogy áthidalja a problémát.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: