Nyilas

Annak a reményteljes gondolata, hogy egész hétvégén végtelen mennyiségben pihenhetsz és kedved szerint lógathatod a lábaidat... nos, nagy valószínűséggel csak álom marad. Elkezdheted ezzel a tervvel a hétvégét, ám biztosan befut egy meghívás, egy remek programötlet, és képtelen leszel ellenállni annak, hogy igent mondj. Ha van gyermeked, vagy a közvetlen környezetedben akad kiskorú, vele is tölts időt, mert sok hasznos és érdekes információt hallhatsz tőle, ami téged is motiválni fog valamilyen formában. Szombaton minden otthoni teendődet végezd el, hogy este és vasárnap kedved szerint szórakozhass!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Nyilas, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

Bak

Ugye nem hagyod figyelmen kívül azt, hogy hétvége van? Szeretnél pihenni és jól érezni magadat? Akkor ne tervezz nagytakarítást, és az irodai feladatokat se vidd haza – és tényleg ne! Bár tele van a padlás tennivalókkal te pedig energiával, és nagy lendületet véve indulsz neki a szombati napnak, de miután elintézted a legfőbb teendőket, a végére jártál a függőben lévő ügyeknek, akkor dobd le magadat a kényelmes kanapéra és lógasd a lábaidat. Az sem baj, ha a lazsálást házon kívül bonyolítod, de azért ne legyen zsúfolt a naptárad. Mellőzd hétfő reggelig a kötelezettségeket, és járj karöltve a nyugalommal!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

A mai napon, kissé felfokozott érzelmi állapotba kerülhet, aminek folytán, hajlamos lehet túlreagálni bizonyos dolgokat. Ennek elkerülése érdekében, mindig nyeljen egy nagyot, mielõtt megszólalna, kedves Bak, akkor sikerülhet elkerülni az olyan megnyilvánulásokat, amiket késõbb még megbánna.

3 csillagjegy, akiknek különleges küldetésük van a földön. Te is közéjük tartozol?

Vízöntő

Túl vagy egy meglehetősen zsúfolt, ám szerencsére eredményes héten, már csak egy dologra kell fókuszálnod, ez pedig a béke, a csend és a harmónia. Ugyanakkor mégis megeshet, hogy egyesek nem feltétlenül óhajtanak neked nyugtot hagyni. Tőled várnak segítséget, jó tanácsot, iránymutatást, amit adj meg gyorsan a saját lelked megnyugtatása érdekében és azért, hogy nyugtod legyen. Ha van gyermeked, akkor vasárnap biztosan rágja a füledet, hogy menjetek valahova, vagy akár a barátaid is kitalálhatnak programot, és nem mondhatsz nekik nemet...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma szükségét érezheti egy baráti beszélgetésnek, melyre érdemes is mielõbb sort kerítenie, ugyanis a ma kapott tanácsok igencsak hasznosnak bizonyulhatnak a jövõre nézve. Talán jóbarátja lát valamit, ami önnek teljesen elkerülhette a figyelmét, pedig nagyon fontos. Támaszkodjon meglátásaira.

Halak

Ez a hétvége kiváló alkalmat kínál számodra ahhoz, hogy átgondold az otthoni ügyeidet, függőben lévő, elsősorban magánjellegű tennivalóidat, emellett módosíts, javíts családi és szerelmi kötelékeiden. Vedd sorba a lezáratlan ügyek listáját, mert fogsz találni ezekből meglepően sokat. Könnyen rálelhetsz egy postai küldeményre, egy bontatlan borítékra, ami az idő múlásával akár kellemetlen meglepetést is okozhat. Vagy nem fizettél be egy csekket? A saját megnyugtatásod érdekében cselekedj mihamarabb! Mindemellett a bolygóállások vasárnap kedveznek a baráti jellegű kapcsolatok felfrissítésének.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-21)

Ma, annak ellenére, hogy minden jól mehet önkörül (a kisebb bosszantó apróságokat leszámítva), mégis, valamiért igen nyugtalan lehet, kedves Halak. Meglehet, hogy az elmúlt napok szorongásai jönnek ki így önön, esetleg egyszerûen csak ballábbal kelt fel. Este igyon egy nyugtató teát és feküdjön le idõben, s holnapra már kutya baja se lesz!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: