Oroszlán

A szombat nem lesz könnyű számodra, ugyanis rengeteg felhalmozódott tennivalód akad, és bizony már egyiket sem lehet elodázni. A legtöbb ügy fontos, részben otthoni dolgokkal, részben hosszú távú tervek előkészítésével kapcsolatosak. Hiába mutat hétvégét a naptár, rendszerezd ezeket a témákat, hogy tisztán láss, így sorrendet is fel tudsz állítani. A mozgalmas hétvégéd csúcspontja vasárnap várható, ekkor valamilyen érdekes újdonságnak lehetsz részese. Élvezd ki a helyzet minden pillanatát, jár neked a szórakozás. Jó, ha nem zárkózol be az otthonod négy fala közé, hanem világot látsz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ha a szombatot úgy tervezted, hogy otthon töltöd az időt, akkor akár váratlan vendégek is kopogtathatnak az ajtódon. Ez elsőre meglep, sőt talán kicsit morcossá is válsz, de később meghozzák a kedvedet a bulihoz, egy programban való részvételhez. Az is megeshet, hogy olyan emberrel hoz össze a sors, aki mellett az élet csupa móka, öröm és kacagás. Egyszerűen csak hagyd magadat sodortatni az árral. Érdekes hírek jutnak el hozzád, ezek felkeltik a figyelmedet, elgondolkodtatnak, és cselekvésre sarkallnak. Ez után egész vasárnap azon tűnődsz, miképp fordítsd a magad javára az információkat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ellenség vagy barát? Ezeknél a csillagjegyeknél törékeny a határ

Mérleg

Nem vágysz másra, csakis a csend, a béke, valamint a nyugalom csodás triójára? Egyedül lenni bizony egészen jó gondolat, ugyanis minden égi hatás és legfőképpen a Hold sokat segít az elmélyülésben, jövőd alapos megtervezésében. Fontos lenne rendbe tenni mindent a fejedben és a környezetedben egyaránt. Alakíts át pár dolgot, amelyek már elavultak körülötted, netán éppen benned. Néha jó, ha a meglévő ideológiákat átformálod. Énednek nagy szüksége van némi magányra ahhoz, hogy lecsillapítsa a benned tomboló érzelmeket. Kiváló megoldásra lelsz több függőben lévő ügyeddel kapcsolatban is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Egy régi sérelem kerülhet felszínre – nem vártad, ám mivel kéretlenül jön, rendezned kell a helyzetet. Mindenképpen érdekes lesz a reakciód, ugyanis örülni fogsz ennek a szituációnak, nem pedig bánkódsz vagy morgolódsz. A körülmények elgondolkodtatnak, vajon ez csupán a véletlen műve, vagy tényleg törődnöd kell a témával és a hozzá kapcsolódó emberekkel? Egyik rokonodat talán korábban megbántottad, ami most visszaüthet - ha máshogy nem, hát lelkiismeret-furdalás képében. Tudod, hogy további viták helyett elcsitítani és megbeszélni kellene a gondot. Tedd meg a szükséges lépéseket, így komoly terhek esnek le a válladról.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: