Oroszlán

A szombat nem lesz könnyű számodra, ugyanis rengeteg felhalmozódott tennivalód akad, és bizony már egyiket sem lehet elodázni. A legtöbb ügy fontos, részben otthoni dolgokkal, részben hosszú távú tervek előkészítésével kapcsolatosak. Hiába mutat hétvégét a naptár, rendszerezd ezeket a témákat, hogy tisztán láss, így sorrendet is fel tudsz állítani. A mozgalmas hétvégéd csúcspontja vasárnap várható, ekkor valamilyen érdekes újdonságnak lehetsz részese. Élvezd ki a helyzet minden pillanatát, jár neked a szórakozás. Jó, ha nem zárkózol be az otthonod négy fala közé, hanem világot látsz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Ma egy lehetséges társadalmi eseményre kapott meghívását lemondhatja, s ezt a házigazda akár sértésnek is érezheti. Valószínûleg barátja mostanában nagyon túlterhelt munkájában és ezért hajlamos túlreagálni szinte bármilyen élethelyzetet. Pihenjen nyugodtan egy kicsit kedves Oroszlán, majd ezután ajánljon fel ismerõsének egy másik idõpontot a találkozásra. Ez minden, amit ebben a helyzetben tehet.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ha a szombatot úgy tervezted, hogy otthon töltöd az időt, akkor akár váratlan vendégek is kopogtathatnak az ajtódon. Ez elsőre meglep, sőt talán kicsit morcossá is válsz, de később meghozzák a kedvedet a bulihoz, egy programban való részvételhez. Az is megeshet, hogy olyan emberrel hoz össze a sors, aki mellett az élet csupa móka, öröm és kacagás. Egyszerűen csak hagyd magadat sodortatni az árral. Érdekes hírek jutnak el hozzád, ezek felkeltik a figyelmedet, elgondolkodtatnak, és cselekvésre sarkallnak. Ez után egész vasárnap azon tűnődsz, miképp fordítsd a magad javára az információkat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Mostanában esetleg sokat gyalogolt kedves Szûz? Ha igen, most bizony lába láthatja ennek kárát, fájhat és ki is sebesedhet a túlzott megerõltetéstõl. Ez a kényelmetlenség pedig hatással lehet energiaszintjére, mely jelentõsen megcsappanhat bosszúsága hatására. Próbáljon meg a rutin feladatokra koncentrálni, illetve azokat is ülve végezni, s maradjon ki minden megterhelõ munkából. Este egy forró fürdõ csodákat tehet önnel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Különös fordulat vár a szerelemben

Mérleg

Nem vágysz másra, csakis a csend, a béke, valamint a nyugalom csodás triójára? Egyedül lenni bizony egészen jó gondolat, ugyanis minden égi hatás és legfőképpen a Hold sokat segít az elmélyülésben, jövőd alapos megtervezésében. Fontos lenne rendbe tenni mindent a fejedben és a környezetedben egyaránt. Alakíts át pár dolgot, amelyek már elavultak körülötted, netán éppen benned. Néha jó, ha a meglévő ideológiákat átformálod. Énednek nagy szüksége van némi magányra ahhoz, hogy lecsillapítsa a benned tomboló érzelmeket. Kiváló megoldásra lelsz több függőben lévő ügyeddel kapcsolatban is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A mai nap kiváló demonstráció lehet egy õsi igazság igazolására: az emberek hosszútávon képesek elfelejteni azon rossz dolgokat, amik életük során velük történtek és idõvel csak a jóra hajlamosak emlékezni. Ez meglehetõsen furcsa módon köszönhet vissza ma! A mai nap során mindazonáltal tele lesz energiával, amire szüksége is lehet, hiszen bizonyos dolgokat már megint kénytelen a nulláról kezdeni...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Egy régi sérelem kerülhet felszínre – nem vártad, ám mivel kéretlenül jön, rendezned kell a helyzetet. Mindenképpen érdekes lesz a reakciód, ugyanis örülni fogsz ennek a szituációnak, nem pedig bánkódsz vagy morgolódsz. A körülmények elgondolkodtatnak, vajon ez csupán a véletlen műve, vagy tényleg törődnöd kell a témával és a hozzá kapcsolódó emberekkel? Egyik rokonodat talán korábban megbántottad, ami most visszaüthet - ha máshogy nem, hát lelkiismeret-furdalás képében. Tudod, hogy további viták helyett elcsitítani és megbeszélni kellene a gondot. Tedd meg a szükséges lépéseket, így komoly terhek esnek le a válladról.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Néha a boldogság bizony visszafelé mûködik az életben, kedves Skorpió! Nem kizárt, hogy ön azért hajtja a mókuskereket, nem kis energiákkal, hogy egyszer, a kemény, kitartó munkája által, kivívja a teljes anyagi függetlenséget és fõleg, a szabadságot, amire mindig is áhítozott, s ez által elérje a tökéletes boldogság állapotát! Fontos azonban, hogy elõször inkább legyen boldog attól, hogy az, aki, s hogy ha más nem, csak azért, hogy gyönyörûen süt a nap, mert csakis ez lendítheti néha elõre, hogy elérje céljait, s kiteljesedjen boldogsága!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: