Nyilas

Barátaid, közeli ismerőseid felhánytorgatják neked azt, hogy a közelmúltban szinte csak magadra gondoltál, a saját dolgaidat toltad előtérbe, őket pedig kissé elhanyagoltad. Valóban így lenne? Jogos a panaszuk? Lehet, hogy jogos, ám te is fontos vagy. Emellett persze ha a válasz egyértelműen igen, beszéljétek meg, miként hozhatod helyre a dolgokat, de ha nem érzed jogosnak a panaszt, akkor hívd fel a figyelmüket arra, mi mindent tettél te az ő érdekükben, s az önmagaddal való törődés is lényeges szempont. A vasárnapot szenteld a szeretteidnek, így mindenki maga mögött tudja ezt az ügyet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

Ma könnyen betalálhatja önt egy olyas valaki, aki hirtelen önön próbálja levezetni mérgét. Ne ítélje el ezért ezt az illetõt, inkább higgadt önuralom közepette, próbálja meg megértetni vele, hogy erre térjenek majd vissza inkább a holnapi nap folyamán, amikor már megnyugodott, s reálisabban látja az önmaga és mások helyzetét az ügyben. Ehhez most lehet, hogy sok türelemre lesz szüksége, de higgye el, megéri!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Egy ideje aggaszt valami? Szembe kell nézned a tényekkel, lásd be, ha hibáztál, vagy nem teljesítettél egy ígéretet. Bátran ismerd be és mondd el kedvesednek vagy valamely közeli családtagodnak, mi jár a fejedben! A hétvégi konstellációk minden kényes ügy rendezéséhez remek hatásokat biztosítanak, légy bátor, és állj elő a farbával! Kezdeményezz mélyenszántó beszélgetéseket, ugyanakkor feltétlenül keresd meg ezekhez a legbékésebb pillanatokat. Szabadulj meg nyomasztó lelki terhedtől, hogy a vasárnap már ennek fényében teljen.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A mai nap rengeteg idõt tölthet el azzal, hogy az ön számára egy nagyon kedves, fontos tárgyat keressen. Hírtelen érzés foghatja el, hogy erre a dologra most azonnal szüksége van és képes érte feldúlni egész otthonát. Próbáljon meg alaposan elgondolkodni, hogy hol is találkozott azzal, az ön számára oly értékes tárggyal utoljára és aszerint kutasson majd tovább. Ha nem találja meg minél elõbb, eluralkodhat önön a dolog és nem tud másra sem koncentrálni. Szükség esetén kérjen segítséget, csapatban könnyebb és szórakoztatóbb is a keresgélés!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-07 - Kíváncsisága ma arra késztetheti, hogy...

Vízöntő

A szombati napot mindenképpen az otthoni teendők sokasága tölti ki, nem érdemes ezeket tovább odázni. Ha készülsz már a születésnapi bulidra, hát mélyedj el a szervezésben, a meghívók elkészítésében! Igen sok felhalmozott teendőd akad, de most nem fogod ezt kényszernek vagy tehernek érezni, akadnak olyasmik, amiket nagyon szívesen csinálsz meg. Szépen, lassan megoldod a feladatokat. Szombat estére, sőt vasárnapra is tervezz izgalmas programokat, úgy, hogy teljesen add át magad csak az élménynek. Ha hívnak valahová, mondj igent!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A mai nap során egy kisebb vita, komolyabb veszekedésbe torkollhat ön és kedvese, esetleg jó barátja között, melynek fõ kiindulópontja egy szerencsétlen félreértés lehet. Éppen ezért talán a legfontosabb, hogy erõltesse álláspontját mindenáron, s inkább vonuljon el egy kicsit, sétáljon, szellõztesse ki fejét, s ha már kicsit lecsillapodtak a kedélyek, csak aztán térjen vissza a beszélgetéshez. Legyen kimért és õszinte, de semmiképp se direktbe, ez most mindennél fontosabb!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

A hétvége csendesen indul - és valld be magadnak -, nem is vágynál túlzott mozgalmasságra és izgalomra. Persze az élet kiszámíthatatlan történések sorozata, és egyszer csak fordulhat a kocka, és érkezik egy hír, egy meghívás, ami igencsak felvillanyoz, és onnantól nem akarsz egy helyben ülni. És ha a társasági életben feltaláltad magadat, örömmel tölt el majd az is, hogy egy olyan áhított tárgyra tehetsz szert, amire már régóta fented a fogadat. Turkálj a piaci standok árukínálatában vagy a netes webáruházak sorai között, mert nem lesz szem előtt ez a tétel! Szerezz magadnak örömöt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-18)

A túl sok munka elõbb utóbb sok stresszhez is vezethet, amit bizony muszáj valahogy kezelni, különben könnyen kipattanhat a szelep. A mai nap folyamán ennek hatásait kezdheti érezni magán, ráadásul most még némi kavarásra is számíthat kollégái irányából, ami teljesen kizökkentheti a megszokott ritmusából. Ha úgy érzi, kezd túlfeszülni a húr, fogja a cókmókját és sétáljon egyet, szellõztesse ki fejét és próbáljon nem is gondolni semmire. Meglátja, aranyat fog érni!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: