Oroszlán

A szombati napod lendületesen indul, emelkedett a hangulatod, sokat mosolyogsz, így pedig másokra is kedvező hatással leszel. Ez a pozitív életérzés óráról órára tovább fokozódik, vasárnap délelőtt viszont adódhatnak apróbb kellemetlenségek az otthonod körül vagy a szűk családi körben. Meglehet, hogy nem lelsz valamit, ami épp kellene, elromolhat, eltörhet egy tárgy, ami anyagi kiadással jár együtt, vagy egyszerűen csak túlzottan ragaszkodni fogsz bizonyos elképzeléseidhez, és emiatt egy vita robbanhat ki. Ugye nem akarod összeakasztani a bajuszodat senkivel?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Oroszlán, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Szűz

Magad sem tudod az okát annak, miért leszel szombaton csipkelődős kedvedben, ám alig akad majd olyan dolog, amibe ne a hibát vagy épp a javítanivalót keresnéd. Környezeted nehezen ért veled szót, ennek legfőbb oka az, hogy bizony vége a könnyed, láblógatós időszaknak, és hétfőn elindul számodra a leterhelt pillanatokkal teli időszak. Tartsd szem előtt azt, hogy ha te kritizálsz valakit, akkor vissza fogod kapni a sértéseket, és bizony lesz benne jogos megállapítás is... Szerencsére vasárnap helyreáll a béke.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Kedves Szûz, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Mérleg

Csendes semmittevést szerettél volna beiktatni szombatra? A gondolat remek, de gyorsan felejtsd ezt el, mert adódik ennél sokkalta jobb program, remek közegben. A Mérleg jegy szülöttjei igen mozgalmas hétvégére számíthatnak, és ennek során lesz mód jönni és menni, lényeges döntéseket hozni, szórakozni, kikapcsolódni, nagyszerű beszélgetéseket kezdeményezni. Olyan emberekkel cserélhetsz eszmét, akikkel eddig inkább kerültétek egymás társaságát. Igyekezz követni a történéseket, hogy ne maradj le semmiről, mert minden, ami történik, a sors műve, és fontos üzenetet hordoz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Mérleg. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Skorpió

Egyáltalán nem gondoltad azt, hogy jelentős ügyekkel is foglalkoznod kell ezen a hétvégén, ugyanakkor ez elkerülhetetlenül megtörténik. Egy váratlan munkafelkérés vagy ajánlat, egy rokon megsegítése, netán egy otthoni tennivaló alaposan felforgathatja az eredeti terveidet. Semmi nem történik véletlenül, úgyhogy szervezd át a hétvégi programokat az aktuális elvárásokhoz igazítva. Maradj türelmes mindenkivel, így úszhatod meg a durva vitákat és a békétlenséget! Ha ügyesen kevered a lapokat, győztesként szállsz ki minden fura helyzetből.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-05)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Skorpió, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: